Srijeda, 29 rujna, 2021

Detalji krvave svadbe u BiH: Sukobila se rodbina mlade i mladoženje, kum ubo mladića nožem u oko, a sve zbog muzike?

Nemojte propustiti

Policija je nakon obračuna u svadbenom salonu obavila uviđaj i razgovarala sa svjedocima u cilju utvrđivanja tačnih okolnosti krvavog obračuna.

Policija traga za napadačem koji je ispred svadbenog salona “Delfina” u banjalučkom naselju Motike nožem teško ranio mladića, potvrdio je dežurni tužilac OJT Banjaluka Vukašin Kondić.

Dodaje kako je tokom svadbenog veselja došlo do sukoba porodica i rodbine mlade i mladoženje.

– Jedan muškarac je zadobio teže povrede i ovo djelo će najvjerovatnije biti kvalifikovano kao teška tjelesna povreda, a druge okolnosti se još utvrđuju, jer je bilo više sukoba između robine mlade sa jedne i mladoženje sa druge strane, ali se nije radilo o težim povredama, objasnio je Kondić, javlja “Srpskainfo”.

Povrijeđeni mladić prebačen je u Urgentni klinički centar Republike Srpske gdje mu je ukazana pomoć. Policija je nakon obračuna u svadbenom salonu obavila uviđaj i razgovarala sa svjedocima u cilju utvrđivanja tačnih okolnosti krvavog obračuna.

U svadbenom salonu “Delfina” su kratko potvrdili da se dogodio sukob u kojem je povrijeđena jedna osoba i prebačena u UKC RS, ali da detaljnije informacije ne znaju, jer se “sve brzo odigralo”. Prema izjavama očevidaca, sukobu je navodno prethodila svađa oko muzike.

-Svadba je bila manja i sve je bilo u redu dok se u jednom trenutku nisu posvađali oko muzike. U tom naguravanju navodno je kum nožem ubo mladića u oko, ispričao je za jedan od gostiju na svadbi.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo