Subota, 15 svibnja, 2021

Zbog prednosti u koloni radile šake

Nemojte propustiti

S.I. nije dozvolio da se ubaci ispred njega i tada je došlo do manjeg sudara ova dva vozila, u kojem nije bilo povrijeđenih, već je samo pričinjena šteta.

Prava drama bila je juče na naplatnim kućicama u mjestu Čatrnja kod Gradiške, gdje se prvo dogodila manja saobraćajna nesreća, a zatim i masovna tuča u kojoj je korištena i čakija.

Sve se to dešavalo juče oko 16.30, a u Policijskoj upravi Gradiška su potvrdili da su zbog ovog sukoba lišili tri osobe.

“Policijskoj stanici Gradiška, oko 16,50 časova, prijavljeno je da je na autoputu Banjaluka-Gradiška, u mjestu Čatrnja, u blizini naplatnih kućica, došlo do narušavanja javnog reda i mira međusobnom tučom više lica”, rekli su iz PU Gradiška.

Izvor Srpskainfo ispričao je detalje kako je došlo do ovog sukoba.

– S.I. (28) je sa svojim automobilom „ford fiesta“ čekao red na naplatnim kućicama u Čatrnji i taman kada je došao na red, u tom trenutku zaustavnom trakom kretao se autombil „pasat“ kojim je upravljao Ž. Č. (59) iz Banjaluke. Ž.Č. je sa „pasatom“ pokušao da se iz zaustavne trake uključi ispred S.I. na naplatnoj kućici – kaže sagovornik.

On dodaje da S.I. to nije dozvolio i tada je došlo do manjeg sudara ova dva vozila, u kojem nije bilo povrijeđenih, već je samo pričinjena šteta.

– Tada iz „fieste“ izlaze S.I. i njegovi saputnici D.P. i D.Č. i napadaju Ž.Č., njegovog sina (29) i R.N.. Zatim su „fiestom“ udarili R.N. i slomili mu prst, a vozilom su nanijeli i lakšu povredu R.N. – pojašnjava izvor Srpskainfo.

On dodaje da je zatim D.Č. uzeo čakiju i posjekao Ž.Č,, a zatim je od njega tu istu čakiju uzeo D.P. i takođe nanio povredu Ž.Č.

Poslije toga su sa tom čakijom oštetili i „pasat“ i slupali mu šajbu.

Portparol PU Gradiška Vesna Divljanović rekla je da je policija obavila uviđaj i uhapsila S.I., D. Č. i D.P., i da su o svemu obavijestili dežurnog tužioca OJT Banjaluka koji je naložio da se uhapšeni nakon kriminalističke obrade puste na slobodu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Predsjednica RS-a Željka Cvijanović objavila podršku Izraelu, pa blokirala komentare zbog brojnih kritika

Dok su u Sarajevu i Mostaru građani uputili izraze podrške Palestincima, koji se nalaze pod žestokim udarima, u bh....

Možda vas zanima i ovo