Ponedjeljak, 14 lipnja, 2021

Detalji strahovite eksplozije u porodičnoj kući u Derventi: Poginuo desetogodišnji dječak, stric nastradalog mališana deminer

Nemojte propustiti

DERVENTA – Navodno je eksplozija odjeknula u potkrovlju kuće. Derventski list piše da je dječakov stric deminer i da se u kući nalazila neka njegova oprema i rekviziti, pa se pretpostavlja da je to izazvalo eksploziju.

Dječak iz Dervente koji je poginuo u eksploziji, zasada nepoznate naprave, koja je odjeknula u porodičnoj kući u Derventi, imao je svega deset godina, saznaje portal “Avaza”.

U PU Doboj navode da je policiji prijavljeno da je eksplozija odjeknula oko 11:45 sati.

– Prijavljeno je da je u porodičnoj kući u Dubičkoj ulici u Derventi došlo do eksplozije u kojoj je smrtno stradalo maloljetno dijete – rekla je portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Foto: Derventski list

Ona navodi da zasada nema informacija šta je izazvalo eksploziju.

– Po prijavi postupaju policijski službenici Policijske stanice Derventa i Sektora kriminalističke policije Policijske uprave Doboj koji vrše uviđaj, nakon kojeg će biti poznato više informacija – rekla Kerkez.

Kako nezvanično saznajemo, navodno je eksplozija odjeknula u potkrovlju kuće. Derventski list piše da je dječakov stric deminer i da se u kući nalazila neka njegova oprema i rekviziti, pa se pretpostavlja da je to izazvalo eksploziju.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Nije mu ostala dužna: Gorica Dodik pozvala Draška Stanivukovića i rekla mu šta će mu dozvoliti da uradi

- Da ne tuguješ, pozivam te sutra da dođeš i staviš traku i napraviš set fotografija, ako treba i...

Možda vas zanima i ovo