Četvrtak, 13 svibnja, 2021

Komšije u šoku: Šta se događalo jutros u tuzlanskom naselju Paša Bunar?

Nemojte propustiti

Komšije u tuzlanskom naselju Paša Bunar su od jutros u velikom šoku zbog ovog događaja jer kako kažu porodicu koju je zadesila ova tragedija poznaju kako sasvim korektne komšije bez da su ikada bili skloni nekom skloni nekom incidentu.

Mještane tuzlanskog naselja Paša Bunar u Tuzli rano jutros oko 07:23 uznemirila je eksplozija bombe na trećem spratu jednog stana, piše Tuzlanski.

Tragičan ishod ovog događaja je smrt dvije osobe. Na mjestu tragedije od jutarnjih sati nakon što su zaprimili dojavu nalaze se službenici MUP-a TK koji u saradnji sa dežurnim kantonalnim tužiocem obavljaju uviđaj.

Kako smo nezvanično saznali na licu mjesta do ove tragedije je došlo tokom bračne svađe nakon čega je muškarac čiji nam idenditet još uvijek nije poznat hladnim oružjem usmrtio svoju suprugu, a nakon toga je aktivirao ručnu bombu i presudio sebi.

U eksploziji bombe povrijeđen je i jedan od sinova ovog bračnog para koji ima brata blizanca.

Komšije na Paša Bunaru su od jutros u velikom šoku zbog ovog događaja jer kako kažu porodicu koju je zadesila ova tragedija poznaju kako sasvim korektne komšije bez da su ikada bili skloni nekom skloni nekom incidentu.

Za sada nije poznato šta bi mogao biti razlog svađe koja je dovela do ove tragedije, prenosi Tuzlanski.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Prva zvanična prognoza za ljeto i upozorenje; Meteorolog Nedim Sladić tvrdi: Mogli bismo se i zaželjeti, glavnina poremećaja daleko je od juga

Zvanični sezonski pregled ljeta prokomentarisao je meteorolog Nove BiH, Nedim Sladić, kaže da bismo ovog ljeta mogli poželjeti padavine. Meteorološki...

Možda vas zanima i ovo