Subota, 16 listopada, 2021

DETALJI UŽASA U TESLIĆU: Trogodišnja djevojčica gledala kako joj otac ubija majku! Motiv sinoćnjeg zločina ljubomora?

Nemojte propustiti

Bosiljko-Tatjana1

Policija je lišila slobode Bosiljka Đurića (25) iz Teslića, zbog sumnje da je tokom protekle noći kuhinjskim nožem nasmrt izbo svoju suprugu Tatjanu Đurinić (22)

Ovo ubistvo, koje se dogodilo u njihovom stanu, Policijskoj stanici Teslić prijavljeno je jutros oko jedan sat nakon ponoći.

“Dolaskom na lice mjesta policijski službenici Policijske stanice Teslić zatekli su izvršioca B.Đ. koji je odmah lišen slobode. Ljekar mrtvozornik je na licu mjesta konstatovao smrt T.Đ. kojoj su nanesene povrede nožem u predjelu grudi”, saopštili su iz policije.

Pronađen je i oduzet kuhinjski nož za koji se sumnja da je korišten prilikom ovog ubistva.

“O navedenom događaju obavješten je dežurni tužilac koji je zajedno sa policijskim službenicima Policijske stanice Teslić jutros započeo uviđaj.

Na osnovu naredbe dežurnog tužioca preduzimaju se potrebne mjere i radnje na utvrđivanju okolnosti pod kojim je počinjeno navedeno krivično djelo ubistvo”, naveli su iz policije.

Fena nezvanično doznaje da je Bosiljko Đurić (25) ubio svoju suprugu Tatjanu Đurinić (22). Takođe se nezvanično doznaje se da je u momentu ubistva u stanu Đurića bila i njihova maloljetna kćerka Svjetlana, kao i Bosiljkova osmogodišnja sestra.

– Najstravičnije od svega je bio plač male Svjetlane koja je ni kriva, ni dužna, gledala kako joj otac ubija majku. Voljela bih da joj u sjećanju ne ostane ništa od tog stravičnog zločina, kaže jedna od komšinica u Vidovdanskoj ulici.

Motiv ovog jezivog zločina je, prema prvim informacijama ljubomora, jer je izgleda Bosiljko bio uvjeren da ga Tatjana vara. Ipak, dalja istraga trebala bi razjasniti šta se precizno dogodilo.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz tri elektroprivrede poručuju: Struja neće poskupjeti za domaćinstva

O najavi poskupljenja električne energije oglasila se i Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine. Iako Regulatorne...

Možda vas zanima i ovo