Petak, 5 ožujka, 2021

Dijete Kate Middleton i princa Williama zvat će se Diana?

Nemojte propustiti

Čerkez upravo saopštio: Situacija je izuzetno loša; Nekoliko dana nas dijeli od lockdowna

Goran Čerkez ističe da zdravstveni sistem nije nikad bio u težoj situaciji i da je veliki broj oboljelih među...

Forto predstavio nove mjere: Zbog pogoršane epidmiološke situacije uvode se Covid redari, produžuje se period trajanja izolacije na 14 dana

Zaključkom Vlade KS je zatraženo donošenje mjere kojom će svaka osoba koja ulazi u BiH biti obavezna posjedovati PCR...

Meteorolog Sladić najavio dolazak snijega u BiH: Evo kada i gdje će padati

Nedim Sladić, meteorolog, rekao je za medije da će predstojeća promjena vremena u Bosni i Hercegovini biti kratkotrajna. Kako...

Potvrđene jučerašnje najave: U bh. entitetu RS pooštrene mjere!

Zbog pogoršane epidemiološke situacije u Republici Srpskoj, zasjedao je Entitetski štab za vanredne situacije na kome su donesene nove...

Iako je britanska kraljevska obitelj željela što duže skrivati vijest o trudnoći Kate Middleton, zbog njenih problema s mučninama i hospitalizacije morali su svijetu otkriti da mladi par čeka svoju prvu bebu.

ed64057c-d0ae-4de6-b033-c197ccd61969Izvor tvrdi da su princ William i njegova supruga odahnuli nakon što je vijest objavljena jer više nisu htjeli skrivati da očekuju prinovu.

‘Ni Kate ni William ne vole skrivati tako velike stvari. Laknulo im je nakon što se sve saznalo,’ rekla je Kateina prijateljica Jessica Hay.

I dok vojvotkinja svoje dane trudnoće provodi na osami, uživajući u miru, mediji ne prestaju nagađati kako će se nasljednik zvati.

‘Diana bi sigurno bila divna baka i jako bi voljela Kate. Ako bude djevojčica, mora se zvati Diana,’ rekla je prijateljica pokojne princeze, Williamove majke.
A da bi se dijete, ukoliko stvarno bude djevojčica mogla zvati Diana, potvrdila je i Jessica. Ona je naime rekla kako je uz ime Victoria, Kate uvijek voljela i ime koje je nosila njena pokojna svekrva.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Čerkez upravo saopštio: Situacija je izuzetno loša; Nekoliko dana nas dijeli od lockdowna

Goran Čerkez ističe da zdravstveni sistem nije nikad bio u težoj situaciji i da je veliki broj oboljelih među...

Možda vas zanima i ovo