Srijeda, 26 siječnja, 2022

Dijete Kate Middleton i princa Williama zvat će se Diana?

Nemojte propustiti

Iako je britanska kraljevska obitelj željela što duže skrivati vijest o trudnoći Kate Middleton, zbog njenih problema s mučninama i hospitalizacije morali su svijetu otkriti da mladi par čeka svoju prvu bebu.

ed64057c-d0ae-4de6-b033-c197ccd61969Izvor tvrdi da su princ William i njegova supruga odahnuli nakon što je vijest objavljena jer više nisu htjeli skrivati da očekuju prinovu.

‘Ni Kate ni William ne vole skrivati tako velike stvari. Laknulo im je nakon što se sve saznalo,’ rekla je Kateina prijateljica Jessica Hay.

I dok vojvotkinja svoje dane trudnoće provodi na osami, uživajući u miru, mediji ne prestaju nagađati kako će se nasljednik zvati.

‘Diana bi sigurno bila divna baka i jako bi voljela Kate. Ako bude djevojčica, mora se zvati Diana,’ rekla je prijateljica pokojne princeze, Williamove majke.
A da bi se dijete, ukoliko stvarno bude djevojčica mogla zvati Diana, potvrdila je i Jessica. Ona je naime rekla kako je uz ime Victoria, Kate uvijek voljela i ime koje je nosila njena pokojna svekrva.

(Bh-index)

Više s weba

Izdvajamo

Austrijski “Heute”: Niko ne donosi više korone od Bosanaca

Dobra vijest je, piše Heute, što su se slučajevi zaraženih koronom među putnicima koji se vraćaju iz gotovo svih...

Možda vas zanima i ovo