Nedjelja, 1 listopada, 2023

Dino Merlin bio teško bolestan: “Postao sam biljka”

Preporučeno

“Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt“, ispričao je pjevač.

Poznati bh. kantautor Dino Merlin svojevremeno je gostujući u jednoj emisiji otkrio detalje iz svog života zbog kojeg je javnost ostala nijema. Pjevač je otkrio da se borio sa teškom depresijom i da je tada mislio da je svemu došao kraj, piše Nova.rs.

Upravo se čita:  Kemalu Malovčiću oduzeta vozačka dozvola u Austriji: "Šarao" sam po putu, mislili su da sam pijan

„Ovo ću prvi put reći, ja sam u jednom periodu svog života bio teško bolestan. Imao sam jednu tešku depresiju, to ne bih poželio nikome. To se manifestovalo tako da sam bio ni za šta. Apsolutno me ništa nije interesovalo, meni je bilo isto i život i smrt“, ispričao je on.

Kaže da je bio „biljka“.

Upravo se čita:  Kemalu Malovčiću oduzeta vozačka dozvola u Austriji: "Šarao" sam po putu, mislili su da sam pijan

“Jednostavno sam samo bio biljka. To je period kada sam htio napustiti muziku i svašta je meni tada padalo na pamet”, rekao je on.

Dino Merlin inače važi za jednog od najuspešnijih i najpopularnijih pjevača u regionu. Veliki nastup održat će ove godine na Kopaonik Music Week festivalu koji će biti održan od 10. do 20. marta. Merlin će nastupati drugog vikenda festivala.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Dvojica muškaraca pretukli 25-godišnju Amiru ispred “Binga”: Njena djeca sve to morala gledati

Još jedan nemili događaj dogodio se u Živinicama ispred TC Bingo u naselju Suha. Kako saznaje portal Crna-Hronika mlada...

Možda vas zanima i ovo