Utorak, 18 svibnja, 2021

Dino Merlin za doček Nove godine na glavnom trgu u Skoplju

Nemojte propustiti

Danas je u Skoplju održana press konferencija povodom promocije javnog dočeka Nove 2020. godine.

Tom prilikom je obznanjeno da se Gradska uprava Grada Skoplja na čelu sa gradonačelnikom Petre Šilegov za glavnu muzičku zvijezdu dočeka na najvećem trgu u državi odlučila za Dinu Merlina.

Kako je saopćeno iz Gradske uprave, Dino Merlin je garancija za nivo muzičkog i produkcionog kvaliteta kakav zaslužuje javni doček o čemu svjedoče brojke posjetitelja i show kakav je priredio proteklih godina ispred zidina Starog grada u Budvi, na dubrovačkom Stradunu kao i onom na Trgu Bosne i Hercegovine u Sarajevu.

– Nastupati na ovako posebnom mjestu kao što je glavni trg u Skoplju je iznimno velika čast. Koncert i show koji pripremamo biti će naš prvi nakon punih godinu dana otkako smo završili put oko svijeta zvani “Hotel Nacional”, koji je trajao gotovo pet godina. Poželio sam svoju publiku i jako se radujem novom izazovu: Nova godina na trgu će biti prvi korak u novi put oko svijeta i novi projekt. Volim reći da razlike i teškoće ne postoje kada su nam ciljevi isti, a srca otvorena. Cilj je da za Novu godinu u Skoplju priredimo show kakav zaslužuju ovaj posebni grad i zemlja i da damo najbolje od sebe svim dragim ljudima koji će sa nama ući u Novu 2020. godinu.

Ovo će biti prvi koncert nakon punih godinu dana pauze od koncertnih aktivnosti, a ako je suditi po novogodišnjem show-u koji je ovaj umjetnik priredio Budvi, Dubrovniku i Sarajevu, Skoplje očekuje prvoklasni muzički događaj i ulazak u Novu godinu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo