Ponedjeljak, 26 rujna, 2022

Direktor SRC Ajdinovići: Ogromna zainteresiranost građana za korištenje turističkih vaučera

Nemojte propustiti

Samo dan nakon što su turistički vaučeri postali dostupni stanovnicima FBIH, Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići zaprimio je preko 2 hiljade upita o raspoloživosti smještaja. Građani su pokazali izuzetnu zainteresiranost za smještajne kapacitete ALL INCLUSIVE centra koji se nalazi na području opštine Olovo. Smještajni kapaciteti u mjesecu augustu su već u potpunosti popunjeni.

“Veoma smo zadovoljni interesovanjem građana i rezervacijama. Potrudili smo se da kreiramo što povoljniju ponudu za naše korisnike i ona uključuje sve što naš centar inače nudi. Od samog početka smo podržali ideju Vlade Federacije BiH i zaista nam je drago da je urodila plodom“ – govori tehnički direktor, Džanin Džakmić.

Međutim, velika zainteresiranost izazvala je i probleme a ponajviše je to rezultat nedovoljnog informisanja građana o uslovima i načinu korištenja vaučera. “Procedura kupovine i korištenja vaučera dosta je nejasna većini naših kupaca. Ulažemo maksimalne napore kako bi rezervaciju smještaja učinili što jednostavnijom i lakšom za naše potencijalne goste. Uz to i tehnički problemi sa kupovinom vaučera putem platformi i preopterećenost vlastitog sistema dodatno otežava naš posao” – objašnjava Kenan Hodžić, direktor prodaje.

Sportsko-rekreativni centar Ajdinovići moli sve potencijalne goste za strpljenje i razumijevanje. Na sve upite i rezervacije će biti blagovremeno odgovoreno i radujemo se Vašoj posjeti.

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK prvi put na Općim izborima uvodi supervizore: Reagirat će odmah u slučaju drastičnog kršenja zakona

Neće se miješati u rad općinskih izbornih komisija, osim u slučaju drastičnog kršenja zakona kada će odmah reagirati, te...

Možda vas zanima i ovo