Subota, 4 veljače, 2023

Direktor UKC-a RS napravio dernek za uposlenike i doveo im Sandru Afriku: “I da najavim za ove muškarce…”

Nemojte propustiti

“Idemo dalje”, rekao je između ostalog Đajić nakon čega je najavio nastup popularne srbijanske turbofolkerke.

Univerzitetski klinički centar Republike Srpske organizovao je novogodišnji prijem za uposlenike ove zdravstvene ustanove.

Direktor Univerzitetsko kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić imao je svojevrsni show prilikom obraćanja okupljenima na svečanoj večeri.

Đajić se pohvalio ostvarenim rezultatima i najavio nove projekte koji su zacrtani pred ovom ustanovom. Nakon toga, uposlenici su se opustili uz muzičke numere popularnih pjevača iz regije.

“Ne postoji kolektiv poput našeg nigdje na svijetu! Najstručniji, najobrazovaniji, najbolji! Hvala vam na svemu, na trudu, zalaganju, na volji da u svemu što radite budete bolji ljudi, bolji radnici. Znao sam nagraditi vaš trud, znaću i ubuduće. Idemo dalje”, rekao je između ostalog Đajić nakon čega je najavio nastup popularne srbijanske turbofolkerke.

“I da najavim za ove muškarce dolazi Sandra Afrika za pola sata. Isto tako da oni svi pjevaju besplatno zato što cijene vaš rad”, rekao je Đajić i izazvao ovacije u publici.

“Nemojte da žurimo. Ko zakasni na posao opravdano je”, dodao je nakon čega je “dernek” mogao da počne.

Interesantno za vas

Izdvajamo

FIPA kojom upravlja Milica Marković potpuno podbacila: Veliki pad stranih investicija!

I dok strane investicije bilježe ozbiljan pad, FIPA se ponovo pohvalila aktivnostima na Fejsbuku. Direktne strane investicije u BiH periodu...

Možda vas zanima i ovo