Petak, 23 travnja, 2021

Direktorica KCUS-a Sebija Izetbegović se oglasila na društvenim mrežama: Pripremni radovi za postavljanje još jednog silosa za kiseonik su počeli

Autor:Redakcija

Nemojte propustiti

Direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu oglasila se danas putem društvenih mreža te kazala kako su na KCUS-u u toku radovi za postavljanje silosa za kisik.

– Radno subotnje jutro u KCUS-u. Pripremni radovi za postavljanje još jednog silosa za kiseonik na lokalitetu Koševo su počeli, napisala je ona i priložila fotografije radova, napisala je prof.dr. Sebija Izetbegović.

Podsjećamo, direktorica je prošle sedmice upozorila da ova klinika ostaje bez potrebnog kisika za oboljele od koronavirusa.

O ovom problemu je raspravljano i na hitnoj sjednici Skupštine KS i doneseni su zaključci koji se odnose na osiguravanje kisika.

Radno subotnje jutro u KCUS-u. Pripremni radovi za postavljanje još jednog silosa za kiseonik na lokalitetu Koševo su počeli.

Posted by Sebija Izetbegovic on Saturday, 20 March 2021

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Zlatko Miletić šokirao izjavom: Janez Janša je kriminalac, ukrao je naš nov helikopter

"Taj čovjek kako se ponaša, on je kriminalac, povratnik u vršenju kaznenih djela. Kriminalac je od 1992. godine. Ukrao...

Možda vas zanima i ovo