Nedjelja, 5 prosinca, 2021

Divjak: Država BiH je floskula, nema je! Kljuić: Sarajevo je izdalo ideju BiH! Građani su spasili Sarajevo, ne stranka!

Nemojte propustiti

Povodom 2. maja kod Senada Hadžifejzovića gostovali su penzionsani general Armije BiH Jovan Divjak i član Predsjedništva Republike Bosne i Hercegovine Stjepan Kljuić.

– Mi smo zakleli u Predjedništvu da branimo sekularnu,multinacionalnu BiH,zemlju su izdale domaće snage! 2.maj i 1.mart su najznačajniji datumi historije BiH!

Divjak: Sve je otišlo u helać onog trenutka kada je u štabu ARBiH neki oficir stavio tablu na kojoj piše da se pri ulasku naziva selam,tada je ideja multinacionalne Bosne otišla u helać…

– Centrifugalne sile, Karadžić i Boban su poražene. Političari koji su trebali biti predstavnici međunarodno priznate BiH postali su jedna od tri strane! Stranci pomažu podjelu BiH,MMF razgovara sa predsjednicama stranaka a ne sa Parlamentom!

– Država je podijeljena ali stranci neće dozvoliti zvaničnu podjelu zbog Rusa koji bi automatski ušli u BiH! Nijedna stranka nije spasila Sarajevo,već građani! Ne možemo izjednačavati period 92-95 sa Koronom!

Kljuić: Obazriv sam i zato hodam samo slobodnom teritorijom,zato nisam uhapšen kao Ganić. Alija nije smio potpisati Dejton! Kada je počela devalvacija kadrova,nastupila je era ovih koji danas vladaju, umreženi su,oni međusobno vjenačavaju djecu da se kasta održi! O patriotizmu pričaju oni koji nisu bili tu 2.i 3. Maja!

– “Probosanski” lijepo zvuči,naprave takav blok pa se razilaze u idejama,to su autogolovi onih koji se lažno predstavljaju!

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Žestok sukob Cece i Bosanca u “Zvezdama Granda”

– Ovo je za 6 ko kuća! Ko nije glasao? Sad ću krvi da vam se napijem – šaljivo...

Možda vas zanima i ovo