Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Dječak (12) ukrao i potrošio 5.000 eura na prostitutke

Nemojte propustiti

Dvanaestogodišnji dječak Artjom Z. iz Georgijevska u Rusiji pobjegao je od kuće i cio vikend proveo sa prostitutkama i prijateljima, a do novca je dolazio tako što je pljačkao radnje i prolaznike.

imagesNaime, dječak ukradeni novac nije koristio kako bi sebi kupovao igračke poput svojih vršnjaka, već je sve ukradene pare potrošio na prostitutke.

– Sjeo sam u autobus i otišao u Piatigorsk, želio sam samo da se malo zabavim sa djevojkama. Za to mi je bio potreban novac, pa sam ušao u market i dok je prodavac razgovarao sa klijentom, uzeo sam pare i pobjegao. Nisu me uhvatili, rekao je Artrjom.

Misleći da mu 1.000 eura, koliko je imao, nije dovoljno, Artjom je počeo da džepari prolaznike.

– Kada sam nabavio novac, vratio sam se u Georgijevsk taksijem. Tamo sam pozvao prijatelje i rekao im da imam novac i da možem da se zabavimo. Zvali smo prostitutke i otišli svi zajedno u saunu, pohvalio se maloljetnik.

Nakon toga vesela družina nastavila je svoju zabavu u hotelu, gdje su proveli dva dana. Prema njegovim riječima, na zabavni program za sebe i svoje prijatelje potrošio je oko 5.000 eura.

Zabavi je došao kraj kada je njegov brat obavijestio policiju. Maloljetni dječak je smješten u dom za maloljetnike.

(Depo)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Uhapšena dvojica policajaca, uzeli mito od vozača koji je napravio prekršaj

Policajci se sumnjiče da su to uradili 3. jula oko 21 sat na području Istočne Ilidže Pripadnici Policijske uprave Istočno...

Možda vas zanima i ovo