Petak, 27 siječnja, 2023

Dječaku eksplodirala petarda u ruci, ostao bez prstiju

Nemojte propustiti

Maloljetnik star 15 godina zadobio je teške povrede šake od petarde, amputirana su mu tri prsta

Dječaku iz Valjeva noćas su ljekari morali da amputiraju prste, dok je jedan tinejdžer iz Mionice povrijeđen, nakon što im je u ruci eksplodirala petarda, saopštio je MUP.

Nešto prije ponoći, u Valjevu maloljetnik star 15 godina zadobio je teške povrede šake od petarde, amputirana su mu tri prsta i jedan dječak (14) je povrijeđen od petarde u Mionici tridesetak minuta poslije ponoći, rekao je šef smjene u komandno-operativnom centru MUP Igor Vasić.

Ocijenio je da je novogodišnja noć u Srbiji protekla nešto mirnije nego obično i dodao kako je bilo tuča, ali je policija brzo reagovala i podnijela prekršajne prijave protiv izgrednika, piše Telegraf.

“Na samim trgovima gdje je bilo organizovanih proslava i većeg preventivnog prisustva uniformisanih pripadnika MUP, nije bilo većih incidenata, osim alkoholisanosti zbog kojih je hitna pomoć intervenisala i prevozila te osobe na toksikologiju”, rekao je Vasić.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Mostarac doživio šok kod bankomata kada je dizao plaću, htjela mu se p(r)odati za 30 KM: ‘Je li moguće da se to događa u...

- Ostao sam zatečen, je li moguće da se to događa u centru grada? Da siromaštvo i potreba mogu potaknuti...

Možda vas zanima i ovo