Petak, 24 rujna, 2021

Djevojčica (4) se iskrala iz kuće i otišla se igrati, njeno tijelo u autu pronašla majka…

Nemojte propustiti

Kao i svakog dana, pišu Novosti, djevojčica je u to vrijeme odlazila u kuću babe i djede, koja je 50 metara udaljena od njihove.

Nesretnu djevojčicu (4), koja je preminula od toplotnog udara u automobilu u selu Donja Piskavica kod Banja Luke, pronašla je majka koja je pokušala na sve načine da joj pomogne ali je, nažalost, bilo kasno.

Hitna pomoć, koja je brzo došla, mogla je samo da konstatuje smrt.

Prema neznavičnim informacijama, u vrijeme tragedije majka, koja je inače u sedmom mjesecu trudnoće, je u kući uspavljivala mlađe dijete (sina), pišu Novosti.

Kao i svakog dana, pišu Novosti, djevojčica je u to vrijeme odlazila u kuću babe i djede, koja je 50 metara udaljena od njihove.

Tako je bilo i ovaj put, ali se djevojčica navodno iskrala i otišla da se igra.

Iako je u dvorištu imala mali bazen s vodom i pijesak, ušla je u otključano vozilo u kome se igrala i preminula od toplotnog udara.

“Kada se mlađe dijete probudilo majka je otišla po djevojčicu i tek tada je shvatila da ona nije u kući roditelja njenog supruga. Krenula je da ju traži i zatekla ju je u automobilu, bez znakova života”, priča izvor.

Prvi rezultati istrage ukazuju da se djevojčica igrala u vozilu, koje je bilo parkirano na suncu.

Koliko je tačno provela u automobilu nije poznato, ali se pretpostavlja da se radi o dužem periodu.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gorica Dodik: Žena funkcionera PDP-a danas je svojim đacima držala predavanje kako smo svi mi Bosanci

Gorica Dodik na Twitteru često komentira aktuelnu političku situaciju i napada one koji su "protiv" njenog oca. Kćerka Milorada Dodika,...

Možda vas zanima i ovo