Srijeda, 20 listopada, 2021

Djevojčica (9) ima 30 zmija, ugrizle su je više puta, ali i dalje ih voli – FOTO

Nemojte propustiti

zmija1

Krista jede, spava i igra se s reptilima. Ima preko 30 zmija među kojima je i piton te anakonda. Iako su je više puta ugrizli, kaže kako ih se ne boji već ih obožava

Amerikanka Krista Guarino (9) iz Detroita živi s 30 zmija među kojima je anakonda i piton od gotovo četiri metra. Krista jede, spava i igra se s reptilima. Iako su je ljubimci ugrizli više puta, kaže da je ne boli, a nisu ni otrovne.

– Nikada se ne bojim zmija, nimalo. Obožavam ih – kaže djevojčica. Rano se susrela sa zmijama jer je njezin otac Jamie (33) stručnjak za reptile. S dvije godine držala je prvu zmiju, piše Daily Mail.

– Zmija joj je bila jedna od prvih riječi. Iako je bila jako mala, znao sam da će postati njezina strast – rekao je ponosni otac.

Za vrijeme ljetnih praznika, Krista pomaže ocu na farmi reptila. Ne boji se ni hraniti aligatore. Zajedno traže čegrtuše, jedne od najotrovnijih zmija na svijetu.

Međutim, Kristinu ljubav ne dijeli majka Ashli (28) i drugo dvoje djece. Kaže kako je mrzila zmije dok nije upoznala Jameija, ali se s vremenom navikla na njih. Kristina baka Laura (55) kaže kako se ne osjeća najugodnije dok se njezina unuka igra sa zmijama. Jamie tvrdi kako njegova kćer nikada nije bila u opasnosti.

– Bilo je negativnih komentara. Ljudi me osuđuju i govore da su zmije zle te da ne bi smio dozvoliti kćeri da im ide blizu. Ali, oni su neuki. Moja kćer ih voli i ne želim joj to uskraćivati – rekao je i dodao kako Krista zna koje su zmije opasne, a koje nisu.

Krista je odlučila otvoriti ZOO za reptile kako bi pokazala ljudima koliko su zapravo te životinje divne.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sine, pazi šta sanjaš! Svetlana Cenić objasnila Dodiku šta sve piše u “izvornom Dejtonu”

Izvorni Dejton? Kako ga nazivaju. Pa, sine, pazi šta sanjaš. Da krenem redom samo nekoliko stvari - piše Cenić Nadležnost...

Možda vas zanima i ovo