Subota, 25 rujna, 2021

Djevojčica primljena u bolnicu, mislili da je trudna: Ljekare dočekao nevjerovatan šok

Nemojte propustiti

Luiz je primijetila da joj je kćer posljednjih mjeseci drugačija, da nije više vesela kao što je bila. Ipak, šokiralo ju je saznanje da joj je kćer teško bolesna obzirom da su takve dijagnoze vrlo rijetke u toj dobi.

Djevojčica stara 11 godina iz Kvinslenda u Australiji zabrinula je doktore kad je došla u bolnicu s vidno velikim trbuhom. Posumnjali su da je trudna, no njena je majka insistirala da nešto nije u redu jer djevojčica gubi na kilaži.

Odmah nakon prve pretrage doktorima je postalo jasno da Čeriš Rous Lavel (Cherish Rose Lavelle) nije trudna. No, šokiralo ih je saznanje da na jajnicima ima zloćudni tumor težak nevjerovatnih 10 kilograma. Hitno je prebačena avionom u bolnicu u Brizbejn, a pratila ju je majka Luiz.

Dijagnosticiran joj je agresivni oblik raka germinativnih stanica zbog čega je trpjela grozne bolove. Luiz je primijetila da joj je kćer posljednjih mjeseci drugačija, da nije više vesela kao što je bila. Ipak, šokiralo ju je saznanje da joj je kćer teško bolesna obzirom da su takve dijagnoze vrlo rijetke u toj dobi.

Čeriš je sad u procesu liječenja. Prvo mora proći kemoterapije koje bi trebale smanjiti tumor, a tek onda slijedi operacija. Ima dana kad je vesela i sve prihvaća s lakoćom, a ima dana kad je depresivna i kad se loše osjeća, kaže Luiz. Ona mora prodati svoj privatni biznis kako bi iduće mjesece provela uz kćer u bolnici.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Aleksandar Vulin: Za rat dovoljna jedna budala

“Ljudi koji vode Prištinu su velike kukavice, a od njih možete sve da očekujete”, kazao je Vulin. Ministar unutrašnjih poslova...

Možda vas zanima i ovo