Ponedjeljak, 5 prosinca, 2022

Djevojka ima cilj da rodi 25 djece potpunim neznancima: “Želim da svoje gene podijelim sa svijetom!”

Nemojte propustiti

Ejmi čvrsto vjeruje da nije važno kako otac izgleda, jer su njeni geni i ljepota jači od svakog muškarca.

Bivša učiteljica Ejmi Kups (33) iz Sjeverne Karoline nedavno je šokirala javnost kada je otkrila da je ostala u drugom stanju sa bivšim učenikom. Inače, Ejmi je dobila otkaz zato što je počela da objavljuje svoje slike i snimke na “OnlyFans-u”.

Ona detalje o svojoj trudnoći objavljuje na društvenim mrežama, a prije nekoliko dana je otkrila da joj je želja da “masovno rađa djecu strancima”.

– Muškraci su mi tražili da im rađam djecu zato što sam lijepa. Onda sam pomislila zašto ne bih to uradila. Svijet bi bio mnogo ljepše mesto kada bi ljudi bili lepši – rekla je Ejmi i dodala da joj je cilj da rodi 25 djece.

Kako kaže, nada se da će bar roditi blizance, a pomoću veštačke oplodnje čak i četvorke.

– Onaj ko plati najviše u tom trenuku dobiće moji dijete. Nisam sigurna koliko bih zaradila, ali ne radi se o finansijskom aspektu, samo želim da učinim da svijet bude bolje mesto – ističe ona.

Ejmi čvrsto vjeruje da nije važno kako otac izgleda, jer su njeni geni i ljepota jači od svakog muškarca.

– Ako sam mu ja majka, garantujem da će dijete biti lepo. Imaće moje lijepe oči, kosu, snažne crte lica i ono najvažnije, inteligenciju. Želim da svoje gene podelim sa svijetom – naglašava bivša učiteljica.

Ona je takođe sebe nazvala “rasturačicom brakova”, jer često ima afere s oženjenim muškarcima, ali i ženama. Ejmi je istakla da sada, zbog trudnoće, miruje kada je ljubavni život u pitanju i da jedva čeka da postane majka.

– Porodica od oca mog djeteta ne zna da sam trudna s njim, jer je on još mlad i život je pred njim. Ja to apsolutno razumijem, ali ako bude htio da upozna svoje dijete, ja ću uvijek biti tu – zaključila je ona.

Interesantno za vas

Izdvajamo

CIK će najvjerovatnije prihvatiti sporni listić: Dodikov četvrti delegat, ipak, ide na žrijebanje?

Zbog ovoga je upitan mandat SNSD-ove Snježane Novaković-Bursać koja je, prilikom prošlosedmičnog glasanja u NSRS dobila dvanaest glasova. Centralna izborna...

Možda vas zanima i ovo