Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Djevojka namamila državljanina BiH u Novi Sad, a onda je za njega počeo pakao

Preporučeno

Sumnja se da je D. P. ugovorila sastanak sa 48-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, koga je upoznala preko društvenih mreža.

Brzom i efikasnom akcijom, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Sadu rasvijetlili su dva krivična djela, razbojništvo i teška tjelesna povreda i uhapsili dvoje osumnjičenih, L. M. (25) sa područja Bačke Palanke i 23- godišnju D. P. iz Vrbasa, saopćeno je iz MUP-a Republike Srbije.

Upravo se čita:  Ona je najmlađi doktor pravnih nauka, Mis turizma Evrope, odbojkaški sudija, poliglota... Upoznajte Saru Mitić, djevojku za primjer!

Sumnja se da je D. P. ugovorila sastanak sa 48-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine, koga je upoznala preko društvenih mreža.

Kada je on u četvrtak navečer u Vrbasu došao na dogovorenu lokaciju, L. M. ga je, kako se sumnja, tukao rukama i nogama i oduzeo mu novac, dokumenta i mobilni telefon, a zatim su ostavili oštećenog na ulici i pobjegli.

Upravo se čita:  Pronađeni jezivi simboli na zidovima kuće u kojoj su nađena djeca: Sumnja se da su roditelji bili u sekti

Ubrzo po prijavi građana, policija je oboje identifikovala i uhapsila.

Određeno im je zadržavanje do 48 sati i bit će privedeni, uz krivičnu prijavu, osnovnom javnom tužiocu u Vrbasu.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Dedo Šemso tuguje za suprugom: Ne dam da diraju njene stvari, stajaće dok sam živ

Dedo Šemso iz Sarajeva prije tri mjeseca izgubio je suprugu. Sa suzama u očima otvara vrata njene sobe i...

Još vijesti za vas