Srijeda, 20 listopada, 2021

Djevojka nastradalog Elvedina Huseinovića (21) napisala pismo koje dirnulo čitavu BiH

Nemojte propustiti

U noći sa subote na nedjelju dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je život izgubio 21- godišnji Huseinović Elvedin, dok su tri mladića koja su sa njim bila u vozilu teže povrijeđena.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

VEZANO: Teška saobraćajna nesreća u Bihaću: Mladić (21) poginuo, trojica teško povrijeđena

Oglasila se Alma Hukić, djevojka preminulog, putem Facebooka sa pismom koje je dirnulo mnoga srca. Pomenuti tekst prenosimo u cjelosti, bez intervencija:

“Dino moj dragi danas smo se trebali vidjeti i biti skupa, sinoc smo se čuli i bilo je sve u redu.

Jutros sam se probudila ranije nego inače vidjela da nema tvog propustenog poziva na mom telefonu. Kada su mi javili da si poginuo srusilo se sve u meni, izgubila sam sve sto sam imala sve sto mi je davalo snagu cijelo vrijeme, bilo kroz sta sam prolazila.

Ne mogu vjerovati da te više nema i da te neću više vidjeti.

Otisao si iznad bjelih oblaka,bez pozdrava bez suze bez ijednog traga..Otisao si s obećanjem da ćeš uvijek biti tu ostao bi uz mene,ali pošlo je po zlu..Istrčala na ulicu,plava svijetla sirene,stajala sam u mjestu,svi su trčali oko mene.Sve se vrtjelo u krug,a ja pala sam na kraju,zadnje riječi sto sam čula: TVOJ MALI JE SAD U RAJU =( Bebo probudi me iz ove nocne more, ne želim da čujem da si gore,ti živiš u meni,a tebe anđeli sad vole,hoću da dođeš mi.BEBO VRATI SE DOLEE =(

Svaki sat u nazad vraćam,vraćam vrijeme kad me ljubiš,maziš dok ne zaspim.

Nek ti dragi Allah podari vječni rahmet nikad te neću zaboraviti ♥ “

(Bh-index/Biscani.net/Alma Hukic-Facebook)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sine, pazi šta sanjaš! Svetlana Cenić objasnila Dodiku šta sve piše u “izvornom Dejtonu”

Izvorni Dejton? Kako ga nazivaju. Pa, sine, pazi šta sanjaš. Da krenem redom samo nekoliko stvari - piše Cenić Nadležnost...

Možda vas zanima i ovo