Petak, 24 rujna, 2021

Djevojka poginula prilikom prevrtanja quada, momak teško povrijeđen: U Bosnu i Hercegovinu došla na odmor iz Italije?

Nemojte propustiti

TESLIĆ – Usljed zadobijenih povreda djevojka je preminula na putu ka Doma zdravlja Teslić, dok je mladić zadobilo povrede i njemu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić, a potom u dobojskoj bolnici.

Dvadesetčetverogodišnja djevojka je poginula, a godinu mlađi mladić je povrijeđen kada su pali sa quada kod Teslića, potvrđeno je iz policije.

U ovoj nesreći, koja se dogodila u šumi zvanoj Miljkovača u Buletićima kod Teslića, kako javlja Srpska.info, smrtno je stradala Nikolina Mektić (24) iz Teslića, a povrede je zadobio njen momak Luka Klječanin.

Iz policije je saopćeno da je quadom, na kojem su se vozili, upravljao mladić, odnosno osoba inicijala L. K.

Iz PU Doboj navode da je nesreća policiji prijavljena juče oko 16 sati iz Doma zdravlja Teslić, gdje je dovezena djevojka koja nije davala znakove života.

“Odmah po prijavi su postupili policijski službenici Policijske stanice Teslić koji su utvrdili da je smrtno stradala N. M. sa područja opštine Teslić koja se istog dana vozilo na četverociklu iz pravca naseljenog mjesta Buletić prema šumi zvanoj Miljkovača, a kojim je upravljao L.K. sa područja opštine Teslić”, naveli su iz policije.

Obavljenim uviđajem utvrđeno je da je na šumskom putu došlo do slijetanja navedenog vozila u usjek korita rijeke Miljkovača usljed čega je došlo do prevrtanja vozila te pada sa vozila vozača i putnika.

Usljed zadobijenih povreda djevojka je preminula na putu ka Doma zdravlja Teslić, dok je mladić zadobilo povrede i njemu je ukazana ljekarska pomoć u Domu zdravlja Teslić, a potom u dobojskoj bolnici.

Nikolina je, kako javljaju lokalni mediji pozivajući se na nezvanične informacije, u Tesliću bila na godišnjem odmoru sa porodicom, a živjela je u Italiji.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gorica Dodik: Žena funkcionera PDP-a danas je svojim đacima držala predavanje kako smo svi mi Bosanci

Gorica Dodik na Twitteru često komentira aktuelnu političku situaciju i napada one koji su "protiv" njenog oca. Kćerka Milorada Dodika,...

Možda vas zanima i ovo