Utorak, 6 prosinca, 2022

Djevojka ubijena u pucnjavi na Palama, filmska potjera za osumnjičenima

Nemojte propustiti

U pucnjavi na Palama jutros je ubijena jedna djevojka, a dvije osobe su uhapšene i nad njima je u toku kriminalistička obrada, rečeno je Srni u Centru javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

Ilustracija (Foto: Arhiv)
Ilustracija (Foto: Arhiv)

Načelnik Centra Radenko Vasiljević rekao je da je djevojka stradala jutros oko 2:40 sati kada je u blizini ugostiteljskog objekta “Jutro” u Zanatskom centru na Palama došlo do upotrebe vatrenog oružja.

Policija je odmah nakon ovog događaja krenula u potjeru za automobilom Golf 2, koji je primijećen dok se velikom brzinom kretao prema benzinskoj pumpi na Palama.

Filmska potjera policije za automobilom koji se kretao u smjeru Podviteza odvijala se tri kilometra, a onda je Golf sletio s kolovoza.

“Policija je uz upotrebu sile lišila slobode dvije osobe sa Pala koje su od sebe odbacile pištolj sa metkom u cijevi. Najvjerovatnije je riječ o pištolju kojim je izvršeno ubistvo”, istakao je Vasiljević.

On je istakao da je na Palama pojačano angažovanje policajaca Centra javne bezbjednosti Istočno Sarajevo.

U toku dana provodit će se istražne radnje s ciljem rasvjetljavanja ovog događaja.

(Srna)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kratko i jasno: O samitu u Tirani odlučuje Predsjedništvo BiH, ne Dodik

Predsjedništvo BiH je na prvoj sjednici 30. novembra jednoglasno prihvatilo poziv za sudjelovanje na Samitu EU-Zapadni Balkan koji će...

Možda vas zanima i ovo