Nedjelja, 17 listopada, 2021

DNO DNA Senada Nurkić Maca s ovim je prešla sve granice

Nemojte propustiti

maca-22

Show ‘Parovi’ podigao je prašinu čim je s emitiranjem počela treća sezona. Javnost i mediji sablažnjeni su ponašanjem takmičarki koji, kako navode, šire blud i nemoral te truju mladež ponašanjem koje je izvan svih granica normale.

Najveći ‘trn u oku’ većini je bosanska starleta Maca Diskrecija. Maca, pravim imenom Senada Nurkić, svojim raskalašenim ponašanjem pred kamerama ponovo je sve ostavila bez teksta.

Naime, na žurci održanoj tokom showa, Maca je bila gotovo gola, a ono što je radila se i ne može opisati riječima…

senada-maca1

Podsjetimo, srpski ministar Ivan Tasovac zalaže se za ukidanje reality showa čiji je sadržaj sablaznio javnost i medije.

– Takvi programi ne samo da imaju negativan utjecaj na mlađu populaciju, već su i eklatantan primjer pokušaja degradacije cjelokupne medijske scene u Srbiji, u vrijeme kad Vlada Srbije poduzima sve neophodne mjere kako bi medijski prostor bio reguliran i usklađen s najvišim europskim i svjetskim standardima – rekao je srpski ministar kulture i informiranja Ivan Tasovac. Uvjeren je da će Regulatorno tijelo za elektroničke medije poduzeti potrebne mjere kako bi se televiziji Happy zabranilo emitiranje showa koji Tasovac opisuje kao ‘dno dna’.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik nastavlja: Svi znamo šta je bilo kada je Alija Izetbegović žrtvovao mir za BiH

Da li sutra Ustavni sud BiH treba da kaže ni vode nisu naše, fabrike nisu naše, zgrade nisu naše,...

Možda vas zanima i ovo