Srijeda, 28 srpnja, 2021

Dobio batine od šefa jer nije ustao dok je pričao s njim

Nemojte propustiti

SRBIJA – Aleksandar Jovanović, pomoćnik direktora novosadskog „Parking servisa“, pretukao je Z. M., radnika preduzeća, piše Blic.

– Sjedili smo na klupici kada je došao Jovanović i pitao Z. M. da li su oprana kola, na šta je on odgovorio da pretpostavlja da jesu. Jovanović je tada dreknuo „ustani dok razgovaraš sa mnom“. Počeo je da viče i da ga vrijeđa i naredio mu da odmah krene kod njega u kancelariju – priča radnik koji je prisustvovao događaju.

Prema njegovim riječima, čim su ušli u kancelariju, pomoćnik direktora prvo je odgurnuo radnika. Poslije psovki, nekoliko puta ga je svom snagom izudarao šakama u grudi. Radnik je izletio iz kancelarije i pobjegao. Odmah je otišao u Klinički centar Vojvodine na pregled, a slučaj je potom prijavio i policiji. Od udaraca su mu grudi i ramena puna masnica.

Kako nezvanično saznajemo iz izjava koje su dali u preduzeću, Z. M. je naveo da mu je Jovanović prijetio da će, ako bilo kome ovo prijavi, „biti gotov“. Iz „Parking servisa“ su potvrdili da je došlo do incidenta.

– Slučaj je prijavljen policiji i poslije uviđaja počela je redovna procedura, a rezultate još očekujemo. Stevan Lugonja, direktor preduzeća, zahtjevao je izveštaj o ovom događaju, učesnici su dali izjave, a stav preduzeća o eventualnim sankcijama biće poznat poslije završetka procedure – saopštili su iz Službe za odnose sa javnošću “Parking servisa”.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od sutra se u BiH ide u zatvor zbog negiranja genocida i veličanja ratnih zločinaca

Ako negirate genocid ili veličate ratne zločince u BiH, od sutra idete u zatvor. U Službenom glasniku BiH danas su...

Možda vas zanima i ovo