Utorak, 17 svibnja, 2022

Dodik, Cvijanović i Višković na sastanku s Vučićem

Nemojte propustiti

Posjeta bh. političara uslijedila je nakon što je Aleksandar Vučić na izborima održanim u nedjelju osvojio još jedan predsjednički mandat.

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić sastao se jučer u Beogradu sa Miloradom Dodikom, članom Predsjedništva BiH, Željkom Cvijanović, predsjednicom entiteta RS i Radovanom Viškovićem, predsjednikom Vlade RS.

“Hvala rukovodstvu RS i BiH na čestitkama! Imali smo dobar sastanak o ključnim pitanjima nastavka saradnje Republike Srbije i RS”, napisao je Vučić na svom Instagram profilu.

Posjeta bh. političara uslijedila je nakon što je Aleksandar Vučić na izborima održanim u nedjelju osvojio još jedan predsjednički mandat.

Dodik je ranije čestitao Vučiću pobjedu na izborima, ističući da je još jednom potvrđena ‘neprikosnovena volja naroda da ih Vučić vodi putem mira, stabilnosti, prosperiteta i ekonomskog razvoja’.

“Dragi prijatelju, još jednom si dokazao da narod u Srbiji u tebi vidi oslonac i garant njenog daljeg jačanja, a mi u RS svojim glasom dali smo podršku stabilnosti regiona, razvoju, napretku i slobodi cijelog srpskog naroda”, istakao je Dodik.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Do sada neviđen vid promocije: U prostrorijama SNSD-a žurke za maturante

Na pitanje u kojem svojstvu se obraćao Đajić, iz Gradskog odbora SNSD-a u Banjaluci odgovorili su sa, „kao Vlado...

Možda vas zanima i ovo