Subota, 4 veljače, 2023

Dodik nakon smotre u Batajnci: Vojska Srbije može da brani naš narod

Nemojte propustiti

“Pratimo sve pomno u Republici Srpskoj i veoma smo ponosni na uspjeh koji je ovdje prikazan” napisao je Dodik na svom Twitter profilu.

Član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je poslije prikaza sposobnosti Vojske Srbije “Štit 2022” kojoj je prisustvovao u društvu Aleksandra Vučića da je prikazana vojna snaga Srbima puni srce.

“Počastvovan sam što sam na vježbi “Štit 2022” i mogu da posvjedočim da Vojska Srbije može uspješno da brani i odbrani naš narod i Srbiju.

Ovo svim Srbima, gdje god da žive, puni srce. Pratimo sve pomno u Republici Srpskoj i veoma smo ponosni na uspjeh koji je ovdje prikazan.” napisao je Dodik na svom Twitter profilu.

Predsjednik Srbije kazao je između ostalog i da je Srbija faktor mira u regionu.

“Ponosan sam na VS, na našu Srbiju. Ovde smo bili 2013. na prvom aviomitingu kada nismo imali šta da podignemo u vazduh, šta da pokažemo od sistema PVO. Danas ste, što na stajankama, što u dinamičkom dijelu, mogli da vidite 14 aviona MiG-29, od kojih je 10 modernizovano. Mogli ste da vidite 11 aviona Orao, to je dio naše bombarderske avijacije i tu će biti potrebna dodatna ulaganja”, kazao je Vučić.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izetbegović: Vidjet ćemo šta će ostati od trojke, bez SDA se ne može praviti Vlada FBiH

"Mi nismo za tri decenije izgubili povjerenja i ugleda kao oni za tri mjeseca", kazao je Izetbegović. "SDA je mogla...

Možda vas zanima i ovo