Četvrtak, 25 travnja, 2024

Dodik skandalozno odgovorio Turković: “Svaka joj je za šamara”

Autor:Srna

Preporučeno

Mi smo predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu dali orden jer nas poštuje i podržava međunarodni sporazum kojim je uspostavljena današanja BiH – kazao je Dodik

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik da odlazeći ministar inostranih poslova u Savjetu ministara Bisera Turković ako ne dovlači urme iz Katara, onda “baca” budalaštine po Sarajevu i u tome joj je prošao cijeli mandat.

Umjesto da se sa partijskim kolegama pozabavi islamskim paradama po Bužimu, koje jesu prijetnja ne samo BiH, već cijeloj Evropi, Turkovićeva pokušava da svoj otrov prospe po Republici Srpskoj i Ruskoj Federaciji – izjavio je Dodik Srni upitan da prokomentariše optužbe Turkovićeve u vezi sa dodjelom ordena predsjedniku Rusije Vladimiru Putin i intoniranja himne Republike Srpske na obilježavanju Dana Republike.

Upravo se čita:  "Rezolucija o Srebrenici može biti početak poništenja Daytona i ukidanja entiteta"

Dodik je istakao da pod himnom Republike Srpske, koja joj smeta, nije stradao niko u svijetu, ali pod uzvikom “Alahu ekber”, koji slušamo ovih dana u FBiH, stradalo je hiljade Evropljana i Amerikanaca.

Mi smo predsjedniku Ruske Federacije Vladimiru Putinu dali orden jer nas poštuje i podržava međunarodni sporazum kojim je uspostavljena današanja BiH. Kako da velike evropske zemlje objasne da u jeku sankcija protiv Rusije neke čak imaju povećanu robnu razmjenu sa Rusima? I onda smo mi loši momci, a oni dobri i na strani dobra – naglasio je Dodik.

Upravo se čita:  Vučić iz New Yorka: "Nemamo gotovo nikakve šanse, a pritisak se ovdje pojačava"

Što se tiče izjave Turkovićeve da je dodjela ordena Putinu “šamar cijelom svijetu”, Dodik je podsjetio da kod Srba ima izreka, koja kao da je nastala zbog nje, a koja kaže: “Svaka joj je za šamara”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Uskoro stiže zatopljenje, temperature će biti prave ljetne

U Bosni i Hercegovini će preovladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Više sunčanih intervala prijepodne. U većem dijelu zemlje...

Još vijesti za vas