Petak, 18 lipnja, 2021

Dodik se panično plaši poraza na izborima: “Eventualna pobjeda opozicije bila bi sahrana RS”

Autor:Srna

Nemojte propustiti

– Zato bi eventualna pobjeda SDS, PDP i DNS bila dan sahrane Republike Srpske i dan njene prodaje i predaje Sarajevu. Preostaje poslije samo da sami sebi dođemo na četrdeset dana.

Opozicija u Republici Srpskoj je antisrpska i “anti Republike Srpske”, naročito onda kada se kao bore za Srpsku, naglasio je Milorad Dodik, predsjedavajući Predsjedništva BiH.

– SDS i PDP, a odnedavno i DNS su uvijek na strani Sarajeva, a nikada na strani Banjaluke. Takvo ponašanje se jedino može nazvati izdajom. Oni su okorjeli izdajnici i najviše im smeta Republika Srpska, a srpski narod smatraju nedostojnim i glupim jer ne prihvata i ne podržava njihovu politiku izdaje, politiku izdaje srpskog naroda – naglasio je Dodik u intervjuu za Srnu.

Prema njegovim riječima, još jedan dokaz u nizu neslavnih izdajničkih poduhvata je njihov odnos prema Narodnoj skupštini i njenim zaključcima u vezi sa pokretanjem razgovora sa FBiH.

– Oni su grlati predstavnici Sarajeva i stalno upotrebljavaju argumentaciju Sarajeva, ne žele jedinstvo u Republici Srpskoj, udružuju se sa opozicijom iz Sarajeva pripremajući konačnu sahranu Republike Srpske. Zato bi eventualna pobjeda SDS, PDP i DNS bila dan sahrane Republike Srpske i dan njene prodaje i predaje Sarajevu. Preostaje poslije samo da sami sebi dođemo na četrdeset dana.

Zato je veoma važno reći srpskom narodu da mora odbaciti izdaju SDS, PDP i DNS ako želi da opstane. Mi nastavljamo da čuvamo i branimo Republiku Srpsku, dajući joj nesalomivu snagu kroz naše politike. Јa sam zaklet Republici Srpskoj i srpskom narodu u cjelini – poručio je Dodik.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Odluka koja će obradovati cijeli Balkan: Njemačka vlada dozvolit će ulazak u zemlju putnicima izvan Evropske unije koji su primili obje doze vakcine

Njemačka je prošle sedmice sa “crvene liste” država rizičnih za putovanja zbog koronavirusa skinula Bosnu i Hercegovinu, kao i...

Možda vas zanima i ovo