Subota, 17 travnja, 2021

Dodik upozorio: Možda ćemo vratiti mjere iz prošle godine

Autor:Srna

Nemojte propustiti

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je da će se u RS morati preduzeti određene mjere kako bi bio prekinut rast broja lica koja su zaražena virusom korona.

– Nemamo pravo da ignorišemo ovakvu situaciju i nedisciplinu u društvu koja je evidenta, kao i činjenicu da nema želje lokalnih vlasti da donesu bilo kakve mjere – rekao je Dodik u Banjaluci uoči sastanka zvaničnika sa premijerom RS Radovanom Viškovićem.

On je istakao da lokalne vlasti ne donose mjere, a liječenje oboljelih ide na teret republičkih organa i fondova koji su iscrpeljni i ugroženi.

– Najvažnije jeste da zaustavimo dalje širenje epidemije. Na sastanku ćemo sagledati i mjere koje smo uvodili prošle godine i možda ćemo ih ponovo vratiti – dodao je Dodik.

Naime, 16 osoba u RS preminulo je od posljedica virusa korona, dok je zaraženo još 376 od 1.237 testiranih, podaci su Inistituta za javno zdravstvo RS.

U Banjaluci će biti održan sastanak predsjednika Vlade RS Radovana Viškovića sa predsjednikom RS Željkom Cvijanović, predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, ministrom zdravlja i socijalne zaštite Alenom Šeranićem, direktorom fonda zdravstvenog osiguranja Dejanom Kusturićem i direktorom Univerzitetskog kliničkog centra RS Vladom Đajićem.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Severina poslije 17 godina progovorila o intimnom snimku o kojem je brujao cijeli region: Nisam izlazila iz kuće 6 mjeseci, to je bio šok

Pjevačica Severina Kojić našla se u jeku medijske pažnje 2004. godine kada je u javnost isplivao njen intimni snimak. Kaže...

Možda vas zanima i ovo