Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Dodik zadao novi udarac Stanivukoviću: Gradonačelnik Banjaluke doživio još jedno poniženje, evo kako je uzvratio

Nemojte propustiti

Novi gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković doživio je novo poniženje od Dodikovog režima.

Naime, Stanivuković je na obilježavanju pokolja u Drakuliću, prema protokolu, dobio mjesto u zadnjim redovima, što do sada nije bio slučaj kada je taj grad vodio SNSD-ov Igor Radojičić.

Zbog toga, gradonačelnik Banjaluke je odlučio uzvratiti udarac, te je poslao sljedeću poruku preko svog Facebook profila:

„U jednoj fotografiji, koja je danas snimljena u Drakuliću, čitava priča o mom političkom postojanju. Reakcija ljudi je uvijek najpametnija prosudba nečijeg uspjeha. Koliko god se trudili da omalovažavaju ulogu gradonačelnika u najnovijim aktivnostima, stavljajući me, kroz protokol, kao neko ko predstavlja najveći grad, na mjestima koja nisu ni namijenjena stranačkim funkcionerima, samo pokazuju nepoštovanje prema Banjaluci. U redu. Ne želim podleći raznim pritiscima, a reakcije naših građana mi uvijek govore da sam na pravom putu.

Iako nas čeka još mnogo političkih borbi, najteže, moralne, dobili smo, jer imamo narod uz sebe“, poručio je Stanivuković, koji je na svom Facebook profilu objavio i fotografije s lica mjesta.

У једној фотографији, која је настала данас у Дракулићу, цијела прича мог политичког постојања.

Реакција народа је…

Posted by Драшко Станивуковић – Draško Stanivuković on Sunday, 7 February 2021

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vozač BMW-a koji je teže povrijeđen u saobraćajnoj nesreći na Otoci nedavno vozio 250 km/h kroz tunel: “Uzorni građanu sa TikToka, što si skinuo...

Mediji su objavili da je u nesreći učestvovao Velimir Veko Muratčauš s Dobrinje. On je, naime, upravljao BMW-om, koji...

Možda vas zanima i ovo