Četvrtak, 27 siječnja, 2022

Dodik zloupotrijebio Predsjedništvo BiH da bi pozvao EU parlamentarce

Nemojte propustiti

Dokumenat koji je Dodik uputio francuskim europarlamentarcima je objavio Nihad Čolpa, zastupnik u Parlamentu FBiH, te je tako javnosti još jednom pokazao licemjernost Milorada Dodika

Francuski zastupnici u Evropskom parlamentu Thierry Mariani i Herve Juvin prisustvovat će obilježavanju neustavnog dana RS, a kako je Mariani naveo na svom Twitter nalogu, u Banja Luku su stigli na poziv člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Međutim, zanimljiv je način na koji ih je Dodik pozvao da sutra budu u Banjoj Luci. Naime, lider SNSD-a je poslao poziv na kojem je bio grb Bosne i Hercegovine.

Dakle, kada mu odgovara, Dodiku je Bosna i Hercegovina dobra. Tako je u ovoj prilici iskoristio poziciju člana Predsjedništva i u ime države Bosne i Hercegovine pozvao francuske europarlamentarce na obilježavanje neustavnog dana RS.

Na taj način i moli za pomoć oko novih dešavanja u našoj zemlji i na Balkanu.

Dokumenat koji je Dodik uputio francuskim europarlamentarcima je objavio Nihad Čolpa, zastupnik u Parlamentu FBiH, te je tako javnosti još jednom pokazao licemjernost Milorada Dodika, prenosi Avaz.

Više s weba

Izdvajamo

Drastično skočila cijena peleta: Nekad je bio 300 KM po toni, a evo koliko je poskupio od ponedjeljka

Nesrazmjer između potražnje i dostupnosti peleta doveo je do toga da ga u prethodnom periodu nije bilo dovoljno za...

Možda vas zanima i ovo