Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Dodikov odbornik komentarisao izjavu gradonačalnika Banjaluke o državi BiH koja je podigla buru: “Stanivuković će da nauči, ali na teži način”

Nemojte propustiti

Ne prestaju reackije iz entiteta Republika Srpska nakon što je gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković za beogradsku televiziju “K1” rekao je da priznaje Republiku BiH koja se sastoji od dva entiteta i da to ne dovodi u pitanje.

Odbornik SNSD u Skupštini grada Banjaluka Borivoj Obradović smatra da se banjalučkom gradonačelniku Drašku Stanivukoviću ne bi smjele dešavati greške, poput nedavne izjave da priznaje “republiku BiH”, te ističe da će ovaj mladi političar to naučiti, ali na teži način.

Obradović kaže da je sporno što se Stanivukoviću kao gradonačelniku Banjaluke omakla takva greška, što ne bi smjelo da mu se dešava.

– Ni bi se trebao prihvatati te funkcije sa tim neznanjem. Ali evo, ima prilike da nauči na teži način – rekao je Srni Obradović.

On je naveo da je Stanivuković mlad i da se mladom čovjeku lako može desiti greška.

Podsjetimo gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković za beogradsku televiziju “K1” rekao je da priznaje Republiku BiH koja se sastoji od dva entiteta i da to ne dovodi u pitanje.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dodik: U čemu je razlika između majki koje su izgubile sina, osim u tome što nose različite marame

- Tri presude Haškog tribunala govore različite brojeve. To je nedostojno da na takav način pričamo o žrtvama, rekao...

Možda vas zanima i ovo