Subota, 17 travnja, 2021

Dodikov portparol poručuje: Dok se svi bore protiv virusa, Izetbegović se bori protiv Republike Srpske

Autor:Srna

Nemojte propustiti

Dok se cijeli svijet bavi borbom protiv virusa korona, lider SDA Bakir Izetbegović se bavi samo jednim, to je borba protiv Republike Srpske, protiv dejtonske BiH i Dejtonskog sporazuma, rekao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

Ono što je veoma bitno jeste to da nas neće uhvatiti nespremne, neće nas uhvatiti na spavanju, poručio je Kovačević.

On je istakao da je Srpskoj trenutno prvi prioritet borba protiv virusa korona i zaštita zdravlja građana.

– To je ono na šta su usmjereni naši suštinski kapaciteti, ali nikada nećemo pristati na bilo kakav preustroj BiH, osim na onaj na koji smo pristali 1995. godine – naveo je Kovačević.

On je poručio da ukoliko Bakir Izetbegović želi da stvara građansku BiH, to može slobodno da uradi ali bez Republike Srpske u BiH. “To je nešto na čemu mu mi ne želimo smetati”, dodao je on.

Kovačević smatra da ukoliko želi i dalje da BiH ostane i opstane na bilo koji način, onda je to moguće jedino u dejtonskoj BiH.

– Republika Srpska je za nas jedino što je neupitno i jedino što nikada neće doći u pitanje, a o svemu drugome možemo da razgovaramo – naveo je Kovačević.

Kovačević je naveo i da bi Izetbegoviću i ljudima iz SDA bilo mnogo pametnije da pokušaju da nabave barem jednu vakcinu mimo onih koji su dobili kroz donacije.

– Pametno bi bilo da se zajedno bore sa Republikom Srpskom kako da u ovom teškom vremenu sačuvamo zdravlje građane i Srpske i FBiH. To je jedino što je suština – zaključio je Kovačević, prenosi Srna.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Severina poslije 17 godina progovorila o intimnom snimku o kojem je brujao cijeli region: Nisam izlazila iz kuće 6 mjeseci, to je bio šok

Pjevačica Severina Kojić našla se u jeku medijske pažnje 2004. godine kada je u javnost isplivao njen intimni snimak. Kaže...

Možda vas zanima i ovo