Subota, 21 svibnja, 2022

Dodikov savjetnik kritikovao prvi potez Samanthe Power u BiH: “Targetirala srpski narod kao loše momke, a kao jedine žrtve označavala pripadnike bošnjačkog naroda”

Autor:Srna

Nemojte propustiti

Kovačević je ustvrdio da je Power “targetirala srpski narod kao loše momke, a kao jedine žrtve označavala pripadnike bošnjačkog naroda”.

Savjetnik člana Predsjedništva Bosne i Hercegovine Radovan Kovačević ocijenio je kako šefica Agencije za međunarodni razvoj SAD-a Samantha Power “poslala loše poruke odmah na početku posjete BiH i pokazala da je nastavila sa jednostranim pristupom”.

Kovačević je rekao da je ona napravila svoju karijeru izvještavajući iz BiH i to je “radila prilično neprofesionalno i potpuno jednostrano”.

On je ustvrdio da je Power “targetirala srpski narod kao loše momke, a kao jedine žrtve označavala pripadnike bošnjačkog naroda”.

“Slične poruke čujemo i danas. Vidimo da je danas održala sastanak sa logorašima. Mi to uvažavamo, ali je jako loša poruka da tu nije bilo logoraša iz reda srpskog naroda”, kazao je, između ostalog, Kovačević.

On je dodao da bi bilo dobro da je za mišljenje o stanju u BiH pitala i srpske logoraše.

“Nažalost, vidimo da se nastavlja sa tom jednostranom politikom u kojem su ‘loši momci’ uvijek Srbi i Republika Srpska, a žrtve Bošnjaci i predstavnici ‘političkog Sarajeva’. To nije dobro i neće doprinijeti rješavanju krize u BiH”, zaključio je Dodikov savjetnik.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Sve će to narod platiti: Nema kraja rasipništvu – za samo tri mjeseca, trojica parlamentaraca na korištenje VIP salona potrošila su 32 prosječne penzije

Za samo tri mjeseca, trojica parlamentaraca na korištenje VIP salona potrošila su 32 prosječne penzije u Bosni i Hercegovini. Uz...

Možda vas zanima i ovo