Nedjelja, 14 kolovoza, 2022

Dodikov savjetnik ne prestaje plašiti Srbe: “Joe Biden govori jezikom SDA i Bakira Izetbegovića!”

Nemojte propustiti

Ideolog srpske radikalne desnice, profesor Srđa Trifković ponovo je plašio Srbe novom administracijom SAD-a, koju je nazvao recikliranim zlom iz devedesetih godina prošlog stoljeća.

Profesor Trifković ostao je bez katedre u Beogradu, ali se preselio u Banja Luku i tamo truje mlade Srbe otrovnim nacionalizmom i šovinizmom i navodno besplatno savjetuje lidera SNSD-a Milorada Dodika, piše Slobodna Bosna.

Gostujući u jutarnjem programu beogradske “Happy” televizije, Trifković je kazao da Srbima u Srbiji i Republici Srpskoj nakon dolaska Bidena na vlast prijeti velika opasnost, jer ih demokratska administracija vidi kao produženu ruku malignog utjecaja Rusije. Profesor Trifković citirao je nedavnu izjavu Anthonyja Blinkena, koji je kazao da će Bidenova administracija raditi na eliminiranju ruskog utjecaja u tri kritične zone: Ukrajini, Gruziji i na Zapadnom Balkanu.

Trifković je, također, citirao izjavu novog predsjednika SAD-a Joea Bidena, koji je povodom 25. godišnjice Dejtonskog mirovnog sporazuma kazao da se svim silama zalaže za građansku, funkcionalnu i euroatlantski usmjerenu BiH. “To je apsolutno jasan kodirani jezik SDA i Bakira Izetbegovića”, kazao je Trifković.

“Nemojmo se zavaravati da ovdje imamo posla s bilo čim drugim osim recikliranim zlom Billa Clintona”, zaključio je profesor Trifković u jednoj od svojih bezbrojnih tirada u kojima plaši Srbe Bidenovom administracijom.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Zašto njemački vojnici dolaze u BiH i zbog čega Milorad Dodik u RS-u kreira histeriju

Dolazak njemačkih vojnika, u bh. entitetu Republika Srpska koristi se za sijanje atmosfere straha i spinovanje kako sve to...

Možda vas zanima i ovo