Utorak, 17 svibnja, 2022

Dodikov savjetnik Radovan Kovačević: U Neumu nije bilo zdravog razuma, to što ne vide da je to najbrži put u nestanak BiH…

Nemojte propustiti

Kovačević je poručio da “Bošnjaci, zbog svojih unutrašnjih političkih previranja, nikad neće odustati od onoga što su dobili neustavnim nametanjem spolja”.

Savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, Radovan Kovačević komentarisao je pregovore o refomri Izbornog zakonodavstva koji su jučer okončani u Neumu.

Kovačević se na Twitteru osvrnuo na to kako “u Neumu nije bilo zdravog razuma” te kazao da ne zna zašto je to bilo kome iznenađenje.

Poručio je da “Bošnjaci, zbog svojih unutrašnjih političkih previranja, nikad neće odustati od onoga što su dobili neustavnim nametanjem spolja”.

– To što ne vide da je to najbrži put u nestanak BiH, opet je samo njihov problem – napisao je Kovačević na Twitteru.

Podsjetimo, jučer je okončana ključna runda pregovora u Neumu. Ništa nije konačno dogovoreno, stavovi su približeni, a pregovori bi trebali biti nastavljeni narednih dana u Sarajevu.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Pandurević: Dodikova nova prevara građana je podjela po 100 KM

Aleksandra Pandurević napominje da je sindikalna potrošačka korpa u odnosu na prošlu godinu veća za 410 КM. ''Otmeš od naroda...

Možda vas zanima i ovo