Ponedjeljak, 12 travnja, 2021

Dodikova miljenica Sanja Vulić ima novu hit izjavu: “Ja ne želim da imam ni 200.000 glasova ukoliko nisam dio SNSD-a”

Nemojte propustiti

Sanja Vulić, nosilac odborničke liste SNSD-a za Skupštinu grada Doboj, bila je gost u emisiji “U sred srijede” na Elta televiziji.

Proteklih dana zastupnica SNSD-a u Predstavničkom domu Parlamentarne skupštine BiH prozivana je da je ostvarila slabiji uspjeh nego na izborima u novembru.

Vulić je u novembru prošle godine, prema nepotvrđenim, ali prebrojanim glasovima, imala nevjerovatnih 22.245 glasova kao SNSD-ova kandidatkinja za gradsku skupštinu.

Na ponovljenim izborima, osvojila svega 4.782 glasa što je za oko 17.500 glasova manje.

“Kada je u pitanju razlika glasova, postoji prije svega velika razlika u izlaznosti u novembru i sada. Druga stvar nakon svih silnih pritisaka CIK-a koji su stavili na tapet samo ko je imao koliko pojedinačnih glasova, jer nisu imali valjan razlog zašto poništavaju izbore i svi smo vrlo svjesni bili da se radi o kompenzaciji da se ponavljanje uradi zbog Srebrenice, ali i želji Mirka Šarovića da se osveti Obrenu Petroviću i imajući u vidu da su oni samo apostrofirali pojedinačne glasove. Mi smo nakon odluke CIK-a da se ponove izbori u Doboju na svim svojim mjesnim odborima govorili našim članovima, a oni su dalje davali instrukcije po terenu, da se glasa samo za listu i da apsolutno niko od nas kao pojedinac nije bitan. Ja ne želim da imam ni 200.000 glasova ukoliko nisam dio SNSD-a”, rekla je Vulić.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Prstići mog sina su u ranama” Oglasila se majka dječaka kome nisu htjeli dati čokoladicu kad mu je pozlilo zbog dijabetesa

SRBIJA – Htjela sam samo da podignem svijest, da ljudi čuju, prstići mog sina su u ranama, sva djeca...

Možda vas zanima i ovo