Nedjelja, 16 svibnja, 2021

Dodikova miljenica Sanja Vulić ponovo bocka: Ne možete poništiti toliko izbora, koliko mi možemo pobijediti

Nemojte propustiti

Sanja Vulić je zahvalila građanima Doboja na ukazanom povjerenju i dodala da u SNSD nije bitno koliko je ko dobio ličnih glasova.

Nosilac liste SNSD-a za Skupštinu grada Doboja Sanja Vulić izjavila je da niko ne može toliko puta poništiti izbore, koliko SNSD može da pobijedi.

Vulićeva je poručila da je SNSD velika snaga i velika ljubav, te da mogu dovesti milijardu posmatrača, ali da SNSD-u ne mogu ništa. Naglasila je da će SNSD imati apsolutnu većinu u Skupštini grada Doboja, a da je jedina promjena u odnosu na izbore u novembru, to što je PDP osvojio jedna odbornički mandat.

-Ponavljanje izbora je građane koštalo 600.000 KM, zar toliki troškovi i toliko maltretiranje za jedna mandat PDP-a? Trebali su nam iz CIK-a reći da je to cilj, mi bismo namolili građane da glasaju za njih da ne prolazimo svu ovu torturu, rekla je Vulićeva za ATV.

Ona je zahvalila građanima Doboja na ukazanom povjerenju i dodala da u SNSD nije bitno koliko je ko dobio ličnih glasova.

-Mi smo uvijek pozivali građane da glasaju za SNSD. Nama nisu bitni pojedinci i to ne mogu shvatiti oni koji su nas blatili, olajavali i psihički maltretirali ovih dana, izjavila je Vulić, navodeći da je srećna jer je kako kaže dio pobjedničkog tima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Detalji krvavog pira Mirsada Bajrića: Enisa je prosila, a on je pio, tu noć kad smo čuli pucnjavu nismo znali odakle dolazi

ŽEPČE - Mrtve supružnike pronašao je rođak iz Zavidovića kod kojeg su bila njihova djeca. Pravi horor zatečen je...

Možda vas zanima i ovo