Ponedjeljak, 27 rujna, 2021

Dok porodica traga za Adrijanom ona im poručuje: Nema potrebe za potragom, ja sam nikad srećnija, majka mi to želi uništiti

Nemojte propustiti

– Moja majka zna da sam dobro, da mi ništa ne fali i da sam sretna i želi mi to uništiti– stoji, između ostalog, u njenog objavi.

Nakon što je potvrđena infomacija da je sredinom prošle sedmice prijavljen nestanak maloljetne Adrijane Hode, te da porodica nema nikakve informacije o tome gdje se ona nalazi, pojavile su se nove informacije.

Naime, društvenim mrežama kruži fotografija objave djevojčice Adrijane, koja je poručila da “nikada nije bila sretnija te da nema potrebe za brigom”, piše Oslobođenje.

– Nema potrebe da me objavljujete, javljate se i brinete., jer nikad u životu nisam bila sretnija. Moja majka zna da sam dobro, da mi ništa ne fali i da sam sretna i želi mi to uništiti– stoji, između ostalog, u njenog objavi.

Objava kruži društvenim mrežama

Iz Operativnog centra sarajevske policije potvrdili su da nemaju novih informacija.

Kako je prethodno navedeno iz policije, Nasiha Sofović prijavila je da se dana 17.9.2020.godine oko 13:00 sati sa adrese stanovanja u ul. Safeta Zajke broj 75, općina Novi Grad Sarajevo, udaljila njena kćerka maloljetna Adrijana Hoda.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Pitanja koja postavljaju popisivači u Hrvatskoj šokirala sve

"Triput sam prošao popisni upitnik uvjeren kako su mi neka pitanja promakla", govori Splićanin koji se brine o sinu...

Možda vas zanima i ovo