Srijeda, 29 rujna, 2021

Dok su s maloljetnom djecom tražili smještaj: Vlasnik apartmana u Neumu napao bračni par iz Sarajeva i prijetio im sjekirom!?

Nemojte propustiti

Iz MUP-a HNK su potvrdili da je osoba inicijala I. C. (45) prijavila starca B. M. (87) za verbalni napad i prijetnju sjekirom.

Vlasnik jednog apartmana u Neumu verbalno je napao bračni par iz Sarajeva i prijetio im sjekirom,dok su s maloljetnom djecom, tražili smještaj.

Policijskoj upravi Neum slučaj je prijavljen u subotu u 16:20 sati te da je policija odmah izašla na lice mjesta i da su poduzele potrebne radnje.

Iz MUP-a HNK su potvrdili da je osoba inicijala I. C. (45) prijavila starca B. M. (87) za verbalni napad i prijetnju sjekirom.

U pitanju je vlasnik apartmana u ulici Primorska, javljaju mediji.

Prema riječima očevidaca bračni par iz Sarajeva obilazio je plažu i tražio apartman, a kad je zastao kod kuće na broju 45 vlasnik je izašao govoreći kako je to njegova privatna plaža i njegovo more, a zatim se vratio u kuću pa izašao sa sjekirom u ruci prijeteći porodici.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović oštro reagovao: SNSD neslavno kapitulirao, glasanjem u Vijeću ministara priznali i Schmidta

- Glasanjem na sjednici Vijeća ministara praktično su i priznali Schmidta kao visokog predstavnika - zaključio je Mirko Šarović. Predsjednik...

Možda vas zanima i ovo