Nedjelja, 28 studenoga, 2021

Doktor Đajić upozorava: Vrijeme za alarm, narod da aplaudira kad vidi neodgovorne pojedince, država je uradila svoje!

Nemojte propustiti

Doktor Đajić je kazao da od prvog maja se neće više pojavljivatu u medijima i pričati o koronavirusu, već da se sada okreću liječenju pacijenata.

– Ko je htio da čuje mogao je, okrenućemo se liječenju pacijenata. Molimo narod da nam ne aplaudira više, jer imamo sve veći broj zaraženih – poručio je direktor Univerzitetskog kliničkog centra Banjaluka, Vlado Đajić, i dodao da je vrijeme da se uključi alarm.

– Mi smo se na vrijeme spremili. Imamo sve što nam je neophodno. Naši ljekari prate sve svjetske smjernice. Upoznati smo šta je korona virus i kako se širi, kako se sprečava i kako se tretiraju pacijenti. Nažalost osma sedmica povećan broj pacijenata, preminula su danas četiri. Ova dva dana je najveći broj zaraženih i vrijeme je da se uključi alarm – rekao je Đajić i dodao da vidi da rukovodstvo Srpske shvata kakva je situacija, “još da shvate ti neodgovorni pojedinci i biće bolje”.

– Država je uradila svoje, donesene su preventivne i restriktivne mjere. Mi zdravstveni radnici smo uradili više nego što smo mogli. Molim u ime zdravstvenih radnika da se narod okrene prevenciji. Mi smo pored našeg osnovnog posla nastupa na svim javnim medijima kako bi upoznali stanovnike o korona virusu – kaže Đajić za ATV.

On takođe poručuje da se sljedećih mjesec dana neće obraćati građanima, nego će se isključivo baviti liječenjem.

– Od prvog maja nećemo više da se pojavljujemo na medijima, i nećemo pričati o koronavirusu, ko je htio da čuje mogao je, okrenućemo se liječenju pacijenata. Molimo narod da nam ne aplaudira više, jer imamo sve veći broj zaraženih. Molim ih kada vide nekog neodgovornog pojedinca na ulici, da ne nosi masku i rukavice, da je više njih okupljeno, da aplaudiraju tim neodgovornim pojedincima – kaže Đajić.

Đajić je pozvao narod da ne vjeruje teorijama zavjera, te da je prava istina da su na UKC-u u četvrtak preminule četiri osobe.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik o mogućim sankcijama: Pa šta, ja ih već živim, nisam bio tamo 10 godina

Za Ameriku je rekao da se “ponaša kao kauboj koji razvaljuje Dejtonski sporazum onako kako njoj odgovara” Milorad Dodik, član...

Možda vas zanima i ovo