Subota, 15 svibnja, 2021

Doktorica pacijentu u BiH: “Nemoj me dovoditi u situaciju da te bubnem u jaja”

Autor:Klix.ba

Nemojte propustiti

Videosnimak u kojem doktorica u Doboju Sanja Govedarica prijeti pacijentu da će ga udariti u međunožje izazvao je dosta reakcija javnosti.

Na snimku koji je objavljen vidi se kako zdravstvena radnica u mantilu prijeti pacijentu da će ga “bubnuti nogom u ja**”, dok sve to snima ženska osoba kojoj zdravstvena radnica poručuje da je treba biti stid.

Video koji je objavio portal Crnahronika je veoma brzo izazvao reakcije javnosti, a čitatelji su potvrdili da je nastao u dobojskoj bolnici, kao i identitet zdravstvene radnice koja radi na Odjelu neuropsihijatrije.

Redakcija portala Klix.ba telefonski je kontaktirala dr. Govedaricu, koja nije detaljno željela komentarisati događaj rekavši da nije bitno šta narod priča.

“Narod koji mene zna, zna ko sam i kakva sam. Kako Goran Bregović kaže, ‘nije bitno šta narod priča, bitno je kakav sam na slici’, e tako i ja. Meni je žao što sam bila ružna, grozna na onom videu, a narod, a to su svi, zna dobro ko sam ja. Žao mi je samo što sam grozna”, kazala nam je Govedarica raspoloženo.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo