Četvrtak, 28 listopada, 2021

Donacija VGT osiguranja SOS Dječijim selima BiH

Nemojte propustiti

djecije-selo2

Ceremonija potpisivanja ugovora i primopredaje donatorskog čeka između SOS Dječijih sela BiH i VGT osiguranja upriličena je danas u SOS Kući za goste.

VGT osiguranje je još jedna domaća kompanija koja donacijom u vrijednosti od 15.000 KM podržava rad SOS Dječijih sela BiH, saopćeno je iz SOS Dječijih sela.

– Ove godine i VGT osiguranje i SOS Dječija sela BiH obilježavaju 20 godina rada, što je bio dodatni motiv da se udružimo, te da kroz zajedničke aktivnosti skrenemo pažnju na potrebe djece za sigurnošću i toplim porodičnim domom. Slogan VGT osiguranja “Za bezbrižne dane” uistinu na najbolji način oslikava posvećenost i želju kompanije da djeci kojoj je to najpotrebnije osigura sretno i bezbrižno djetinjstvo – kazao je direktor SOS Dječijih sela BiH Amir Omanović.

Osim vrijedne donacije, VGT osiguranje je odlučilo i 10 posto vrijednosti od svake online kupljene PZO polise usmjeriti u korist SOS Dječijih sela BiH.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Escobar najavio sankcije: Dodik ima veoma malu podršku javnosti i to ćemo iskoristit

Gabriel Escobar se osvrnuo i na moguće ekonomske integracije zeamlja Zapadnog Balkana. Specijalni izaslanik predsjednika SAD-a za Zapadni Balkan Gabriel...

Možda vas zanima i ovo