Četvrtak, 23 rujna, 2021

Donald i Melanija Tramp pozitivni na koronavirus

Nemojte propustiti

Tramp je nešto ranije saopćio da su on i prva dama SAD Melanija u karantinu nakon što je njegova bliska savjetnica Houp Hiks (Hope Hicks) testirana pozitivno na koronavirus.

Predsjednik SAD Donald Tramp (Trump) i prva dama Melanija Tramp testirali su se na koronavirus i pozitivni su, objavio je predsjednik u petak rano ujutro.

– Večeras smo se tesirali i pozitivni smo na COVID-19. Odmah ćemo započeti postupak karantina i oporavka. Zajedno ćemo to proći! – objavio je Tramp na Twitteru nešto prije 1 sat ujutro po lokalnom vremenu.

Predsjednik je ranije tokom noći rekao da planira karantin zbog sumnje u zarazu.

Podsjetimo, Tramp je nešto ranije saopćio da su on i prva dama SAD Melanija u karantinu nakon što je njegova bliska savjetnica Houp Hiks (Hope Hicks) testirana pozitivno na koronavirus.

Savjetnica je putovala s njim u Air Force One avionu na TV raspravu u Ohajo početkom ove sedmice. Hiks je slikana je u utorak u Klivlendu kako bez maske izlazi iz predsjedničkog aviona.

Također je bila u neposrednoj blizini Trampa u predsjedničkom helikopteru Marine One u srijedu kada je predsjednik održao skup u Minesoti.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

BHRT prekinuo prijenos Komšićevog obraćanja u UN-u, evo šta su poručili gledaocima

Nažalost, BHRT nema pristup drugom kanalu AP na kojem je nastavljen prijenos govora predsjedvajućeg Komšića i zbog toga nismo...

Možda vas zanima i ovo