Srijeda, 16 lipnja, 2021

Došao da popiše struju, zatekao stravičan prizor: Zaklao ženu i sina, pa se raznio bombom

Nemojte propustiti

Rade Golemović zaklao je danas suprugu Brankicu i sina Božidara, a zatim izvršio samoubistvo u mjestu Gradina kod Banjaluke.

Muk, tuga i neverica vladaju u ovom mjestu. Šokirana rodbina, komšije i prijatelji okupljeni su pored kuće tragično nastradale porodice Golemović, ali još ne mogu da vjeruju šta se desilo.

Tek nagađaju šta je pravi razlog tragedije koja je zadesila ovu porodicu.

– Bili su normalna porodica, koja se svakodnevno borila sa životnim izazovima. Rade je radio u banci. Nikada se nije svađao sa suprugom. Posebno smo šokirani što je digao ruku na 19-godišnjeg sina, koji je išao u srednju Elektrotehničku školu – pričaju rodbina i komšije.

Dodaju da su jutros oko 5 sati čuli snažnu detonaciju, a tijelo Rade Golemovića ispred kuće pronašao je radnik „Elektrokrajine“, koji je došao da popiše potrošnju struje. Ubrzo je otkriven užas i u kući, a slučaj je policiji prijavljen danas u 11 časova.

U poslijepodnevnim časovima okončan je uviđaj na mjestu zločina.

Tužilac je naložio da se preduzmu sve potrebne istražne mjere i radnje na utvrđivanju svih okolnosti navedenog događaja, a naložena je obdukcija beživotnih tijela koja će biti obavljena u Zavodu za sudsku medicinu RS.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Beograđani o gestu Vlade KS: I sa vaučerom i bez, imam u planu da idem za Sarajevo i da obilazim Bosnu

Ne treba mi vaučer. I sa vaučerom i bez, imam u planu da idem za Sarajevo i da obilazim...

Možda vas zanima i ovo