Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Došao da sazna zašto mu je brat umro, pa nokautirao doktora

Preporučeno

Doktor je zadobio lakše tjelesne povrede, a njega je, prema nezvaničnim informacijama, napao brat pacijenta koji je preminuo.

Loznički hirurg napadnut je na svom radnom mjestu, a to se prekjuče dogodilo na Odjeljenju opšte hirugije u Opštoj bolnici u Loznici. Doktor je zadobio lakše tjelesne povrede, a njega je, prema nezvaničnim informacijama, napao brat pacijenta koji je preminuo.

Policijska stanica u Loznici obaviještena je o napadu i bila je na licu mjesta.

– Hirurga je udario brat pacijenta koji je preminuo u Beogradu gdje je, izgleda, poslat iz lozničke bolnice. On je navodno došao na hirurgiju da sazna zašto se to dogodilo, da li je u pitanju, možda pogrešna dijagnoza, a onda je, vjerovatno u afektu, napao lekara.

Upravo se čita:  Nije prijavio gotovinu na granici: Kod vozača u torbici i džepovima trenerke i jakne pronađeno 28.420 eura i 9.800 dolara!

Policija je bila u bolnici, kontaktirano je Tužilaštvo, ali nema elemenata za krivično djelo već za prekršajnu prijavu protiv osobe koja je napala ljekara piše Kurir

Hirurg je pretrpio lake tjelesne povrede, udaren je pesnicom u predjelu uha, tom prilikom je pao i zadobio oguljotinu lakta – kaže naš sagovornik koji nije želio da mu ime ‘’ide u medije’’.

Inače, informacija o napadu na hirurga bila je jučer objavljena na zvaničnom sajtu bolnice, ali je u toku istog dana uklonjena. Iz ove ustanove demantovali su informaciju sa društvenih mreža da zbog ovog incidenta hirurgija nije radila.

Upravo se čita:  Policajci ušli u kuću u Novom Sadu u kojoj su ubijena djeca: Obistinile se crne slutnje

Danas su se oglasili zvaničnim saopštenjem iz Opšte bolnice (OB) u Loznici u kome su potvrdili da se u ponedeljak dogodio ”neželjeni događaj – napad na zaposlenog dr Andriju Stojanovića, specijalistu abdominalne hirurgije OB Loznica”.

– Ambdominalni hirurg dr Andrija Stojanović je 6. marta na Odeljenju hirurgije u hodniku, fizički napadnut od strane rodbine pacijenta i tom prilikom zadobio lakše telesne povrede.

Uprava OB Loznica, sindikat lekara i farmaceuta, zaposleni u OB Loznica izražavaju nezadovoljstvo i zabrinutost na sve učestalije verbalne i fizičke napade na zdravstvene radnike koji su na radnim mjestima bez ikakve zaštite izloženi vandalizmu i nasilju. Očekuje se da se počinioci ovakvih dela najstrože sankcionišu tj. hitno preduzimanje mere kako se ovakvi i slični slučajevi ne bi ponovili.

Upravo se čita:  Dosjetljivi krijumčar pao na granici: Od droge napravio kolače, bočice sa sapunicom za balončiće sakrio u čarapu!

O događaju je obaveštena Policijska stanica u Loznici i zdravstvena inspekcija Ministarstva zdravlja – stoju u saopštenju koje je dostavila Dragana Mitrović, portparol bolnice.

Inače, ovaj incident izazvao je oprečne komentare Lozničana, od osude napada na zdravstvenog radnika do onih koji iznose niz primedaba na rad pojedinih lekara i medicinskog osoblja uz ogradu ”čast izuzecima”.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Dedo Šemso tuguje za suprugom: Ne dam da diraju njene stvari, stajaće dok sam živ

Dedo Šemso iz Sarajeva prije tri mjeseca izgubio je suprugu. Sa suzama u očima otvara vrata njene sobe i...

Još vijesti za vas