Subota, 15 svibnja, 2021

Dotakli su dno dna: ‘Prodavačica ljubavi’ zadovoljavala učesnika Parova u programu uživo

Nemojte propustiti

Ovakva situacija nikada nije smjela da se emituje putem televizijskih ekrana, a povrh svega, produkcija Parova se uz sve to nije čak potrudila ni da je cenzuriše, niti zabrani da do toga dođe,

“Dotakli su dno dna” – komentar je gotovo svih u Srbiji nakon sinoćne situacije u rijalitiju Parovi, koja je emitovana u programu uživo.

Taman kada su mnogi pomislili da više nijedan skandal koji već nije imitovan putem ove televizije ne može da se dogodi, ostali su šokirani scenom od sinoć.

Situacija koja se tokom jučerašnje večeri dogodila zgrozila je dio javnosti. Naime, gošća rijalitija Parovi, sinoć je bila prostitutka iz Loznice, Vida, koja je obećala da će oralno zadovoljiti Uroša Anđelića, unuka Ere Ojdanića.

Kada je ušla u vilu, Vida je i ispunila svoje obećanje, a u programu koji je išao uživo emitovan je trenutak kada prostitutka Vida Kokić oralno zadovoljava učesnika rijalitija Parovi Uroša Anđelića.

“Ovo je odvratno”, “dno Srbije”, samo su neki od komentara šokiranih stanovnika Srbije.

Naime, ovakva situacija nikada nije smjela da se emituje putem televizijskih ekrana, a povrh svega, produkcija Parova se uz sve to nije čak potrudila ni da je cenzuriše, niti zabrani da do toga dođe, već su prostitutku s namjerom uveli u rijaliti, a onda scenu emitovali pred auditorijumom.

Nakon skandala koji se dogodio, akteri priče počeli su samo da se smiju i onda su se razdvojili.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Boravak u BiH mu dobro došao: Đoković u polufinalu Rima

Đoković će morati opet na teren već danas od 18.30 sati kada je zakazano polufinale. Srbijanac će imati manje...

Možda vas zanima i ovo