Subota, 19 lipnja, 2021

Dovezao automobil kod majstora jer mu je nešto lupalo ispod sjedišta, a onda je uslijedio šok za sve!

Nemojte propustiti

PU u Vranju u ponedeljak u 13 časova prijavljeno je da je u jednom od auto-servisa u tom gradu, ispod automobila marke “fiat bravo” pronađena eksplozivna naprava!

Vlasnik ovog vozila, doživio je neprijatno iznenađenje kada je odvezao automobil u servis, a majstor mu je umjesto kvara pronašao eksploziv ispod automobila.

Vlasnik je vozilo odvezao na pregled jer mu je, kako je rekao majstorima, čuo da mu nešto lupa ispod sjedišta, a kako nezvanično saznaje Blic, vozilo je u vlasništvu sina vlasnika nekoliko kladionica u Vranju.

Iz Osnovnog javnog tužilaštva potvđeno je ispod automobila pronađen plastični eksploziv težine 487 grama i da je imao sistem za daljinsko upravljanje.

Iz servisa su odmah pozvali policiju, a zatim je iz Beograda došao kontradiverzioni tim koji je demontirao eksploziv postavljemn na sponi pregnjeg točka automobila.
Ulice oko servisa bile su blokirane više od dva sata, a stanovnici okolnih kuća bili su udaljeni na bezbedno rastojanje.

Branislav Stanković, otac vlasnika servisa, ispričao je za TV Prva da su majstori kada su krenuli da rade na automobili vidjeli neki smotuljak.

– Policija je odmah pretpostavila šta je i moram da vam kažem da nije bilo prijatno. Ovo je relativno miran kraj, sve mi je ovo nepojmljivo – rekao je on.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Spreman prijedlog odluke o potvrdama: Kovid-pasoši iz Bosne i Hercegovine će važiti i u EU

Potvrda bi trebala biti međunarodno priznata i u punom kapacitetu omogućavati građanima BiH putovanja po zemljama Evrope i svijeta. Bosna...

Možda vas zanima i ovo