Petak, 25 lipnja, 2021

Dr. Semir Osmanagić iznio šoktantne tvrdnje: Koronavirus je projekat, patentiran još 2015… Nije tačno da je neizlječiv

Nemojte propustiti

U Centralnom dnevnika Senad Hadžifejzović je razgovarao sa dr. Semirom Osmanagićem, osnivačem Fondacije ‘Arheološki park Bosanska piramida Sunca’ u Visokom.

I prije je Wuhan bio središte razvoja bioloških oružja. Razvijaju 20 godina nove tipove virusa. Očekujem da će se situacija u maju smiriti, u junu se život stabilizirati, a virus vratiti u novembru – tvrdi Semir Osmanagić u CD-u.

– Korona je ozbiljan problem, projekat koji se kontrolira. Ovo nije teorija zavjere, ovo je zavjera.

– Oni koji su ga pustili, znaju do kada će trajati. Korona virus je razvijen u Velikoj Britaniji, a onda je posijan u Wuhanu. I prije je Wuhan bio središte razvoja bioloških oružja. Razvijaju 20 godina nove tipove virusa.

– Očekujem da će se situacija u maju smiriti, u junu se život stabilizirati, a virus vratiti u novembru.

Foto: Screenshot

– Više je stradalo od svinjske gripe, 700 milion ljudi oboljelo, zvanično umrlo 18 hiljada, a nezvanično 70 hiljada.

– Neprijatelji svih virusa su negativni joni, a ima ih na našim planinama oko 700, a ubjedljivo najviše u tunelima Ravne u Visokom, više od 20.000. Provedite dva sata u šumi, imunitet će vam se ojačati za iduća dva mjeseca.

Ovo je dio zanimljivog razgovora koji je u večerašnjem izdanju Centralnog dnevnika Senad Hadžifejzović vodio sa dr. Semirom Osmanagićem, kontraverznim antropologom, osnivačem Fondacije ‘Arheološki park Bosanska piramida Sunca’ u Visokom.

Pogledajte kompletan razgovor…

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Malezije stigla donacija od 50.000 doza vakcina

Upotreba vakcina je moguća za nekoliko dana. Na Međunarodni aerodrom Sarajevo sinoć je stiglo 50.000 doza Sinovac vakcina koje je...

Možda vas zanima i ovo