Četvrtak, 23 rujna, 2021

Dragan Bursać brutalno odgovorio Tegeltiji: “A u Banjaluci, moj Milane, cijela BiH!”

Nemojte propustiti

– Dođi da vidiš kako se bratstvo gradi! – brutalno je Bursać odgovorio Tegeltiji.

Nakon što je nekadašnji predsjedavajući Visokog sudskog i tužilačkog vijeća (VSTV) Milan Tegeltija vrijeđao preko Twittera Bosnu i Hercegovinu, nastavio je sa uvredama na račun naše države.

Savjetnik Milorada Dodika ovoga puta je napisao tweet u kojem je Željka Komšića, predsjedavajućeg Predsjedništva BiH optužio za spinovanje.

“Svi mi Srbi u Republici Srpskoj trebamo se zapitati kakvi smo mi to Srbi, kad jedan Komšić ili neko drugi iz FBIH jednim spinom s lakoćom unese razdor medju nas po pitanju RS. Kad više vjerujemo nekom ko otvoreno želi zlo RS nego jedni drugima, makar po pitanju Republike Srpske”, napisao je Tegeltija.

Nekoliko sati kasnije dobio je brutalan odgovor od poznatog novinara i kolumniste – Dragana Bursaća.

“A u Banjaluci, moj Milane, cijela BiH! Nema ratnih zločinaca-pobjegli, nema Dodika, nema negatora genocida, samo dobri ljudi bosanski slušaju Halida i pjevaju sa njim. Dođi da vidiš kako se bratstvo gradi!”, brutalno je Bursać odgovorio Tegeltiji.

Podsjetimo, Halid Bešlić je sinoć održao koncert u Banjoj Luci. Više od 7.000 obožavalaca, s velikim oduševljenjem dočekalo je Halida, na velikoj sceni banjalučke tvrđave Kastel.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

BHRT prekinuo prijenos Komšićevog obraćanja u UN-u, evo šta su poručili gledaocima

Nažalost, BHRT nema pristup drugom kanalu AP na kojem je nastavljen prijenos govora predsjedvajućeg Komšića i zbog toga nismo...

Možda vas zanima i ovo